Šport

Sprejem olimpijske reprezentance Slovenije s koncertrom Magnifica

 

V petek, 26. avgusta ob 19. uri bomo pred Dvorano A v BTC City Ljubljana pozdravili olimpijce ob prihodu iz Olimpijskih iger v Riu.

 

Olimpijski ogenj v Rio de Janeiru je ugasnil, olimpijski duh pa z vrnitvijo slovenskih olimpijcev v domovino prihaja v BTC City Ljubljana. Zaključek osrednjega športnega spektakla letošnjega leta – poletnih olimpijskih iger Rio 2016 – bomo obeležili v petek, 26. avgusta 2016, od 19. ure dalje. Uradni sprejem slovenske olimpijske reprezentance bo popestril zabavni spremljevalni program.

Z odličnimi nastopi si slovenski olimpijski junaki zaslužijo izkaz podpore svojih navijačev. Družba BTC kot ponosni sponzor olimpijske reprezentance Slovenije in podpornik štirih olimpijcev v mestu olimpijskega gibanja na parkirišču med dvorano A in Tržnico BTC City gosti uradni sprejem slovenske olimpijske reprezentance:

  • zlate Tine Trstenjak (judo),
  • Bojana Tokića (namizni tenis),
  • Teje Belak (gimnastika) in
  • Polone Batagelj (kolesarstvo).

Sprejema se bodo udeležili slovenski olimpijci, ki se bodo z olimpijskih iger že vrnili v domovino. V okviru protokolarnega dela dogodka bodo zbrane nagovorili ključni predstavniki olimpijske delegacije, uradnemu delu pa bo predvidoma okoli 20. ure sledilo zabavno druženje, ki ga bo z glasbenim nastopom popestril Magnifico.

Vabljeni na sprejem slovenske olimpijske reprezentance v BTC City Ljubljana – mesto slovenskega olimpijskega gibanja.

 

sprejem-olimpijske-reprezentance-slovenije

 

Termin: 26.08.2016, pričetek: 19:00

Parkirišče jug Dvorane A
BTC City
26. 8. 2016

Avtor

Administrator