Avtomobilizem

Jeep festival: praznujte z nami 75 let legendarne znamke

 

160224_jeep_range_75th_anniversary_galleryimage

 

SPOŠTOVANI LJUBITELJI ZNAMKE JEEP!

 

Vabimo vas na praznovanje 75-letnice znamke Jeep.

V soboto, 10. septembra, se boste lahko med 10. in 17. uro na motokros stezi v Šentvidu pri Stični preizkusili v terenski vožnji, doživeli pravo avanturo ter uživali v legendarnih zmogljivostih vozil Jeep. Štirje srečneži pa bodo lahko za volanom Jeepa Renegade uživali ves konec tedna! Vstop je prost, obvezna pa je prijava na www.aktivni.si/jeep75,  saj je število mest omejeno.

 

Sami se boste lahko preizkusili za volanom vseh Jeepovih avtomobilovna strminah motokros proge. To je edinstvena priložnost, ki je ne gre zamuditi, če so vam blizu zmogljivost, avanture, aktivno preživljanje časa v naravi in adrenalinske vožnje.

Preizkusili boste lahko malega športnega terenca Renegade, vsestranskega športnega terenca Cherokee in luksuznega športnega terenca Grand Cherokee ter seveda ikono terenskih avtomobilov Jeepa Wranglerja.

Za najbolj pogumne smo pripravili tudi najzahtevnejšo preizkušnjo Jeepove avtomobilske tehnike, nekakšenJeepov vlakec smrti\”, progo, ki bo speljana preko najbolj strmih vzponov in spustov ter preko nagibov, kjer vam zastane dih. Kot sopotnik izkušenega Jeepovega inštruktorja terenske vožnje se boste lahko prepričali v legendarne terenske zmogljivosti Jeepovih modelovWrangler,CherokeeTrailhawkinRenegade Trailhawk.

Jeep festival je odlična priložnost, da se preizkusite v terenski vožnji, doživite pravo avanturo in nadgradite svoje znanje v terenski vožnji na varen način. Vstop je prost!

 

160621_jeep_75th-anniversary-series_08_galleryimage

Foto: www.aktivni.si

 

PUSTOLOVŠČINA ZA VSO DRUŽINO!

Poleg vrtenja volana na terenskih poligonih se boste zabavali tudi ob pestrem spremljevalnem programu, z malce sreče pa osvojili tudi katero od privlačnih nagrad Jeep.

Za lačne bo seveda poskrbljeno v ameriškemu stilu, zburgerjiinBBQ specialitetami.

Ogledali si boste lahko tudi ekstremne predelave Jeepovih terencev ter originalne zgodovinske primerke s samega začetka Jeepove legende.

Dogajalo se bomed 10. in 17. uro.Več podrobnosti (natančnejša navodila za dostop in program) boste vsi prijavljeni prejeli po e-pošti, teden dni pred dogodkom.

ZA VOZNIKE: Terenske vožnje z vozili Jeep, z izkušenimi Jeep inštruktorji.

ZA NAJMLAJŠE: šola motokrosa za najmlajše ter napihljivi grad in izkušeni animatorji, ki bodo vaše najmlajše popazili medtem, ko boste uživali v vožnji z vozili Jeep.

ZA MALO VEČJE: taktična steza Airsoft s tekmovanjem v streljanju na tarče.

ZA DRZNE: simulator deskanja na vodi in Rodeo bik ter predstavitev ameriškega nogometa z enim izmed najboljših evropskih klubov, Ljubljana Silverhawks. Najboljše za vašega jeklenega konjička: predstavljeno bo vse orodje za avto FISKARS ter nova AKU linija izdelkov STIHL.

Jeep festival je odlična priložnost, da se preizkusite v terenski vožnji in doživite čisto pravo avanturo.

 

Prijazno vabljeni!

 

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana

29. 8. 2016

Avtor

Administrator