Šport

Jutri v Velenju 21. mednarodni atletski miting

 

Sporočilo za javnost

 

Jutri v Velenju 21. mednarodni atletski miting

 

 

(Velenje, 30. avgust 2016) – Jutri, v sredo, 31. avgusta, se bo na mestnem stadionu pri Škalskem jezeru v Velenju odvil tradicionalni atletski miting, letos v okviru praznovanja občinskega praznika Mestne občine Velenje.

 

Gre za mednarodno zelo prepoznaven miting, z odlično organizacijo in bogato tekmovalno zasedbo, ki omogoča tudi lov na številne rekorde. Organizatorji so tudi letos poskrbeli za močno mednarodno konkurenco, saj bodo sodelovali atleti in atletinje iz več kot 20 držav. Občinstvu se bodo predstavili nosilci medalj iz svetovnih, evropskih prvenstev ter olimpijskih iger. Ena izmed njih je tudi Velenjčanka Maja Mihalinec, ki je v Riu de Janeiro Slovenijo zastopala v teku na 200 metrov. V Velenju bodo nastopali še trije slovenski olimpijci: Robert Renner, Martina Ratej in Žan Rudolf.

 

Mladinski del mitinga se bo na mestnem stadionu v Velenju začel ob 18. uri, ob 19. uri pa bo glavni del tekmovanja. Vstop prost.

 

Atletski miting organizirajo Atletski klub Velenje, eden najuspešnejših atletskih klubov v Sloveniji, iz katerega prihajajo številni uspešni atleti in atletinje, pod okriljem Evropske atletske zveze in v sodelovanju z Atletsko zvezo Slovenije in Mestno občino Velenje.

 

Vljudno vabljeni!

 

LOGO-2016-2delni

 

 

Prijazen pozdrav,

 

 

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Mestna občina Velenje

Kabinet župana


Aleksandra Forštner, univ.dipl.politolog
Služba za odnose z javnostmi

 

T: 03/8961 736, F: 03/8961 654

www.velenje.si

 

31. 8. 2016

Avtor

Administrator