Šport

Zaključen turnir na Skopicah

Sporočilo za javnost

 

Uspešen zaključek poletnih turnirjev na Skopicah

 

(Igrišče na Skopicah, 28. 8. 2016) – Športno društvo Skopice je ob zaključku poletnih počitnic in s tem tudi sklopa poletnih turnirjev v malem nogometu na asfaltu organiziralo športno – zabavno druženje vseh nogometnih navdušencev. Tekmovanja se je udeležilo 15 ekip, nogometaši so uživali v napetih bojih, navijači pa so gasili žejo in se zabavali ob pestrem ob tekmovalnem programu.

Aktivni člani Športnega društva Skopice so tudi letos organizirali prijeten turnirski dan in na vročo nedeljo, 28. 8. 2016 pritegnili lepo število tekmovalnih ekip in drugih obiskovalcev. Prijavljene ekipe so turnir začele ob 10. uri z  izločilnimi boji. Kakovostni tekmovalci so poskrbeli za atraktivne tekme in gledalci so lahko ob teh nadvse uživali. Tekmovanje je trajalo do poznega popoldneva, ko smo po 16-ih tekmah dobili zmagovalce, to je ekipa Drinkersov iz Velike vasi, ki je po napeti tekmi in kazenskih strelih premagala fante iz ekipe Selo ljubavi. Za 3. Mesto so se pomerili Odpisani in Bar pisarna, ki je tudi osvojila 3. mesto. Kot novost so letos podelili tudi pokal »FAIR PLAY ekipa«, ki jo je osvojila 3. uvrščena ekipa, Bar Pisarna. Težko je bilo zbrati najboljše posameznike, vendar so Rok Mihorič, kot naj strelec, Denis Govekar kot naj vratar in David Božič kot naj igralec, res izstopali po svojih strelih, obrambah oz. igri nasploh. Najboljše ekipe so prejele res posebno lepe pokale in bogat nagradni sklad. Otroci so se vseskozi zabavali na igralih in velikem napihljivem gradu. Davor in Domen iz »Okrepčevalnice Bistro Lukež« sta poskrbela za odlične kulinarične dobrote, prostovoljci društva pa so potešili žejo gostom na tako vroč, poletni dan.

Organizatorje so finančno in nagradno podprli: Občina Brežice, Društvo študentov Brežice, Terme Čatež in Grameks, Stanko Kuhar s. p.

Vsem sponzorjem, prostovoljcem in obiskovalcem se ob tem priložnosti tudi iskreno zahvaljujejo.

 

 

Športno društvo Skopice

1. 9. 2016

Avtor

Administrator