Splošno

Sejem rabljenih šolskih učbenikov v BTC Cityju

 

 

Sporočilo za medije

 

 

Slovenske šole so zopet odprle svoja vrata in šolske hodnike bo ponovno preplavil mladostni vrvež. Da bodo učenci in dijaki kar najbolje pripravljeni za vstop v novo šolsko leto, so v BTC Cityjih tudi letos pripravili akcijo z imenom Gremo v šolo, ki obiskovalcem predstavlja bogato ponudbo šolskih potrebščin, oblačil, obutve ter športne opreme za otroke in najstnike. Vse tiste, ki želijo prihraniti pri nakupu šolskih učbenikov ali zaslužiti za nove, pa pričakujejo na sejmu rabljenih šolskih učbenikov, ki bo tudi letos potekal v Ljubljani in Novem mestu.

 

V BTC Cityju Ljubljana bo sejem rabljenih šolskih učbenikov potekal od 8. do 10. septembra. Na Trgu mladih bo v času sejma od četrtka do sobote med 9. in 20. uro na voljo 30 brezplačnih stojnic, na katerih bodo obiskovalci lahko prodali ali kupili rabljene šolske učbenike. Obisk BTC Cityja Ljubljana pa lahko obiskovalci izkoristijo še za zadnje nakupe šolskih potrebščin iz bogate ponudbe trgovin DZS, Mladinska knjiga, Office&More, Magic Shop, Toko in mnogih drugih.

 

V BTC Cityju Novo mesto bo sejem potekal v četrtek in petek 1. in 2. septembra med 15. in 20. uro, ter v soboto 3. septembra med 8. in 15. uro. Brezplačne stojnice bodo obiskovalcem na voljo v Dvorani A.

 

 

Gremo v šolo

 

????????????????????????????????????

 

Sejem rabljenih učbenikov

 

Dodatne informacije:

BTC d.d., Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi;

T: 01 585 13 15, E: maja.oven@btc.si

 


BTC d.d.

Sektor za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi

Polja Pretnar

 

 

 

1. 9. 2016

Avtor

Administrator