Splošno

Zgoraj brez in Govori molk z Mišo Molk

 

Zgoraj brez je mesečno srečanje Miše Molk z znanimi in neznanimi snovalci in izkuševalci naše družbe, ki bodo za eno uro v ikonični atmosferi ‘tam zgoraj’ – zgoraj brez. Nova oddaja Zgoraj brez z Mišo Molk bo prvič na sporedu v nedeljo, 18. septembra, ob 20.50 na 1. programu Televizije Slovenija. Spletni uporabniki pa bodo lahko Miši Molk prisluhnili tudi v novih tematskih podcastih Govori molk, v katerih se bo voditeljica brez zadržkov pogovarjala o temah, o katerih se v javnosti redko ali neradi pogovarjamo. Prvič v sredo, 28. septembra.

V novi oddaji Zgoraj brez se bo voditeljica Miša Molk v Skalni dvorani ljubljanskega gradu z našpičenimi ušesi in pronicljivostjo ter brez prsta na ustnicah pogovarjala z ustvarjalci, misleci, garači in tudi talenti o njihovih življenjskih zgodbah in kariernih poteh. Gostja v prvi oddaji, v nedeljo, 18. septembra, ob 20.50, bo ilustratorka in pisateljica Lila Prap.

Podcast Govori molk z Mišo Molk bo izhajal kot posebni spletni format, v katerem se bo voditeljica Miša Molk brez zadržkov pogovarjala o temah, o katerih se v javnosti redko ali neradi pogovarjamo. S svojimi gosti se bo osredotočala na teme, ki jih bodo skupaj postavili na osebno prizmo. V prvi epizodi podcasta se bo z gostoma Nelo Malečkar, novinarko in knjižno urednico, in Pavletom Ravnohribom, gledališkim in filmskim igralcem, odkrito pogovarjala o njuni samskosti: brez otrok in brez porok. Je uspeh ne biti samski? Je poraz biti samski? Kako neobremenjeno in uspešno svojo samskost gosta vključujeta v svojo družbo? Oddaja bo na voljo za poslušanje preko spletne strani rtvslo.si ali v obliki podcasta, na katerega se lahko uporabniki rtvslo.si tudi naročijo.

Svojo novo oddajo, podcast Govori molk, bo Miša Molk predstavila tudi na Festivalu za tretje življenjsko obdobje v sredo, 28. septembra, ob 13.40 na glavnem odru festivala v Cankarjevem domu, kjer jo bodo obiskovalci lahko tudi kaj povprašali.

65343375_cs8a0948mmc

Foto: RTV SLO


Služba za odnose z javnostjo RTV Slovenija

12. 9. 2016

Avtor

Administrator