Splošno

Velenje se predstavi

Sporočilo za javnost

 

Velenje se predstavi


Velenje, 14. september 2016 – V sodelovanju s Športno zvezo Velenje pripravljamo ob prazniku Mestne občine Velenje, v soboto, 17. septembra 2016, od 9. do 12. ure na Titovem trgu tradicionalno prireditev Velenje se predstavi. Na prireditvi se bodo predstavili športna društva in klubi, izobraževalne ustanove ter kulturna društva.

 

Zbrane na Titovem trgu bo ob 11. uri pozdravil župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, ki bo ob 11.30 tudi napovedal start Teka očkov.

Obiskovalci prireditve, predvsem najmlajši, bodo lahko skakali na Mini Planici, ustvarjali v kreativnih delavnicah, se preizkusili v hokeju, sabljanju, poligonu …

Ob 11.30 bomo pripravili prav tako tradicionalen Tek očkov, ki ga bomo organizirali že deseto leto zapored. Prijave bomo zbirali med 9. uro in 11.25 pri stojnici ob Galeriji Velenje. S tekom želimo spodbujati aktivno preživljanje časa očetov z otroki in poudariti pozitivne vidike očetovstva za otroke in starše. Tekaška proga bo kratka, potekala bo okoli zelenice, na kateri je Titov spomenik, in bo primerna tudi za tek z otroki v otroških vozičkih, nahrbtnikih ali »kengurujčkih«.

Izkoristite priložnost in poiščite informacije o dejavnostih ter možnostih za aktivno preživljanje prostega časa, ki jih ponujajo naši klubi in društva. Popestrite si sobotno dopoldne z obiskom prireditve Velenje se predstavi!

predstavitev-klubov-drustev-tek-ockov-2016-hd

 

Lep pozdrav in prijazno vabljeni,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

14. 9. 2016

Avtor

Administrator