Splošno

NA 49. MOS PODELITEV ZNAKA ODLIČNOSTI V GRADBENIŠTVU

 

(Celje, 15. 9. 2016) – Sekcija gradbincev pri OZS je danes na 49. MOS podelila bronaste, srebrne in zlate znake odličnosti v gradbeništvu. Bronasti znak sta prejeli podjetji Gradnje Grča d. o. o. in podjetje Naš dom d. o. o., srebrni znak odličnosti pa so prejeli Mizarstvo Marko Hrovat s. p., Brahigradnje d. o. o., AGM Starešinič d. o. o., Gradbeništvo Kuster d. o. o. ter ZI Investicije d. o. o. Zlati znak odličnosti je romal v roke podjetju Legartis d. o. o.

 

BRONASTI ZNAK ODLIČNOSTI V GRADBENIŠTVU

Za dejavnost gradbeništva prejme  Gradnje Grča  d.o.o. iz Notranjih Goric

Podjetje Gradnje Grča  d.o.o., je družinsko gradbeno podjetje z 8 zaposlenimi, ki na trgu deluje že 20 let. Izvajajo vse vrste gradbenih del od novogradenj stanovanjskih in poslovnih objektov do adaptacij vključno z vsemi obrtniškimi deli. Gradijo tudi bazne postaje za telekomunikacije po celi Sloveniji. Kot sami radi povedo so v 20 letih obstoja podjetja zgradili lepo število objektov in marsikateremu naročniku pomagali do uresničitve svojih sanj o lastnem domu. Veseli jih, da so vse projekte uspešno zaključili in obdržali dobre stike z naročniki ter jim s svojim delom pripomogli pri gradnji lastne hiše.

 

BRONASTI ZNAK ODLIČNOSTI V GRADBENIŠTVU

za dejavnost  gradbenih in zaključnih gradbenih del prejme  Naš dom  d. o. o. iz Idrije (odsotni)

Naš dom d.o.o. je zasebno gradbeno podjetje z 10 zaposlenimi, ki na trgu obstaja že 25 let. Ukvarjajo se z opravljanjem storitev na področju gradnje novih objektov predvsem pa so specializirani za izvajanje rekonstrukcijskih, adaptacijskih in obnovitvenih del.

 

SREBRNI ZNAK ODLIČNOSTI V GRADBENIŠTVU

za dejavnost stavbnega mizarstva in tesarstva prejme Mizarstvo Marko Hrovat s.p. iz Domžal

Podjetje Mizarstvo Marko Hrovat s.p. izdeluje različne lesene elemente za gradbeništvo, predvsem vrtne ograje, vrtne lope, nadstreške, pergole, balkonske ograje, korita za rože, skratka vse kar je iz lesa in se lahko uporabi pri gradnji ali opremljanju objektov. Podjetje, ki je na trgu prisotno že skoraj 20 let, zaposluje 8 delavcev. Kot pravi njihov direktor Marko Hrovat so veseli, da za njimi stoji veliko število strank, ki so zadovoljne z njihovim delom in zaključi: »Še naprej se bomo trudili, da izpolnimo čim več vaših želja v skupno zadovoljstvo«. 

 

SREBRNI ZNAK ODLIČNOSTI V GRADBENIŠTVU

za dejavnost gradbeništva prejme Brahigradnje d.o.o. iz Celja

Podjetje Brahigradnje d.o.o. se ukvarja z gradnjo objektov oskrbne infrastrukture za elektriko in telekomunikacije, vodovod, kanalizacijo ter rekonstrukcije in gradnje cest ter parkirišč. Sanirajo tudi plazove.

Pravijo da so s svojimi 38 zaposlenimi s primerljivimi podjetji konkurenčni in prevzeta dela opravijo kakovostno in v dogovorjenih rokih. Njihovo konkurenčnost dokazuje tudi srebrni znak odličnosti, ki jim ga je danes podlila Sekcija za gradbince OZS.

 

SREBRNI ZNAK ODLIČNOSTI V GRADBENIŠTVU

Za dejavnost gradbeništva prejme AGM Starešinič d.o.o. z Vinice

Podjetje AGM Starešinič d.o.o. se z gradbeništvom ukvarja že 36 let. V sedanje podjetje so se preoblikovali v letu 2014. Prioritetna dejavnost podjetja je izgradnja cest, vodovodov, večjih izkopov in prevozne storitve. V podjetju je zaposlenih 7 delavcev. Kot so zapisali sami, jim dobavitelji izredno zaupajo, ker so redni plačniki. Seveda pa je njihovo osnovno vodilo zadovoljstvo naročnikov.

 

SREBRNI ZNAK ODLIČNOSTI V GRADBENIŠTVU

za dejavnost gradbeništva prejme Gradbeništvo Kuster d. o. o. iz Slovenj Gradca.

So sodobno podjetje, izkušeno na področju gradbeništva in prevozništva. V občini Vuzenica že več kot 30 let proizvajajo kakovosten certificiran beton in pridobivajo gramoz.

Imajo tudi svoj laboratorij, v katerem skladno z navodili in s standardi izvajajo preizkuse in kontrole agregatov ter betonov in tako na najboljši možen način skrbijo za stalno kakovost proizvodov in zadovoljstvo kupcev.

Podjetje danes zaposluje 25 delavcev in skupaj s stalnimi podizvajalci obvladuje celoten postopek gradnje od začetka do finalizacije objektov.

 

 

SREBRNI ZNAK ODLIČNOSTI V GRADBENIŠTVU

za dejavnost gradbeništva prejme ZI Investicije d.o.o iz Dola pri Ljubljani.

V podjetju ZI Investicije d.o.o. kjer je 6 zaposlenih že od leta 2006 svojim naročnikom pomagajo, da zaživijo v domu, o katerem so vedno sanjali. V zadnjem času izvajajo tudi energetske sanacije in gradijo pasivne hiše.

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju gradbeništva ter stalnim strokovnim izpopolnjevanjem zagotavljajo vrhunsko svetovanje in kakovostno izdelavo objektov.

 

ZLATI ZNAK ODLIČNOSTI V GRADBENIŠTVU

za dejavnost gradbeništva – visoke in nizke gradnje prejme Legartis d. o. o. z Lendave.

Legartis gradbeno podjetje d. o. o. je družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo na področju gradbeništva. Začetki delovanja podjetja segajo v leto 1991, ko je Jože Hozjan, kot samostojni podjetnik, začel opravljati storitve prevozništva. Potrebe na trgu so pogojevale vse večji razmah gradbenih storitev, zato se je podjetje 2006 preoblikovalo v novo kapitalsko družbo Legartis gradbeno podjetje d.o.o., kot pravni naslednik samostojnega podjetnika. Podjetje danes zaposluje od 60 do 80 delavcev, odvisno od potreb sezonskega dela.

Danes je Legartis sodobno podjetje, ki izvaja gradbene storitve na širšem lokalnem okolju in izven njega. Na področju gradbeništva izvaja Legartis pretežni del projektov za znane investitorje, preko javnih naročil.

Osnovno poslanstvo podjetja izraža njegovo ime.

Legartis pomeni v prevodu: »delati po načelih stroke«. Glavno poslanstvo podjetja je izvajati storitve strokovno, kakovostno in pravočasno, glede na veljavne standarde, v skladu z zahtevo naročnika.

 

Več o znaku odličnosti:

http://www.ozs.si/Portals/0/Media/Dokumenti/OZS/Sekcije%20in%20odbori/Janko/Sekcija%20gradbincev/Pravilnik%20o%20znaku%20odli%C4%8Dnosti%20za%20gradbince_cistopis_feb2016.pdf

 

podelitev-znakov-odlicnosti-1


Odnosi z javnostmi OZS

15. 9. 2016

Avtor

Administrator