Splošno

Intersport v BTC City Ljubljana odpira svojo prvo slovensko outlet trgovino

Sporočilo za javnost

 

Aktivno preživljanje prostega časa in ukvarjanje s športom pomembno prispevata k zdravju in dobremu počutju. Da bodo ljubitelji aktivnega življenjskega sloga kar najbolje pripravljeni, bo poskrbela tudi prva Intersport outlet trgovina v Sloveniji, ki danes s ponudbo športne opreme, obutve in oblačil priznanih znamk po ugodnih cenah odpira vrata v BTC Cityju Ljubljana.

 

Nakupovalne navade kupcev se tudi pri prodaji športne opreme, oblačil in obutve neprestano in hitro spreminjajo. To postavlja trgovce pred vedno nove izzive in zahteva prilagajanje potrebam in željam kupcev. Intersport v svojih prodajalnah ponuja veliko izbiro najnovejših izdelkov za različne športne aktivnosti. Zanje pa potrebuje prostor, ki ga pogosto zasedajo še zadnji kosi izdelkov iz preteklih sezon. Zato so se v Intersportu, ki je v Sloveniji sedaj prisoten že s 37 prodajalnami, odločili za prvo outlet trgovino, da bi kupcem na enem mestu ponudili kakovostne artikle po privlačnih, znižanih cenah.

 

V novi prodajalni v Dvorani 10 BTC Cityja Ljubljana na več kot 1.000 kvadratnih metrih za ponudbo športne opreme, obutve in oblačil priznanih blagovnih znamk skrbi 11 zaposlenih, v njej pa je možno koristiti tudi bone BTC City.

 

Mag. Damjan Kralj, član uprave ter direktor za trženje in marketing družbe BTC, je z razširitvijo ponudbe športne opreme zelo zadovoljen: »V današnjem dinamičnem svetu sta šport in aktivno preživljanje prostega časa izjemno pomembna za zagotavljanje zdravja in dobrega počutja. V BTC Cityju Ljubljana smo usmerjeni na ustvarjanje priložnosti za kvalitetno življenje. Intersport je zagotovo pravi partner za doseganje tega cilja.«

 

Ob otvoritvi nove trgovine, ki je v Dvorani 10 BTC Cityja Ljubljana potekala v četrtek, 15. septembra, je spregovorila tudi mag. Mateja Jesenek, generalna direktorica družbe Intersport ISI: »Še naprej si bomo prizadevali, da bomo izpolnili potrebe in pričakovanja, ki jih imajo naši kupci pri ukvarjanju z raznovrstnimi športnimi aktivnostmi. Z otvoritvijo nove outlet prodajalne v BTC Cityju Ljubljana nudimo v sodobno opremljenem prodajnem okolju vse potrebno za brezskrbno rekreacijo in aktivno preživljanje prostega časa po izjemno ugodnih cenah«.

 

Skupina Intersport je z več kot 5400 prodajalnami v 44 državah največja svetovna maloprodajna mreža z izdelki za šport, na slovenskem trgu pa je prisotna že od leta 1999. Danes ima Intersport v Sloveniji kar 37 prodajaln, na Hrvaškem 38, v Srbiji 13, v BiH 10, v Črni gori 5, s franšiznimi prodajalnami pa so navzoči tudi na trgih Makedonije, Albanije in na Kosovu.

 

Poleg nove Intersportove outlet trgovine BTC City Ljubljana ponuja široko izbiro izdelkov in storitev za kvalitetno in razgibano preživljanje prostega časa. Na voljo je preko 50 trgovin s ponudbo športne opreme, oblačil in obutve različnih blagovnih znamk, namenjenih tako zahtevnim športnikom kot ljubiteljem narave in zdravega življenjskega sloga.

 

 

Foto: BTC


Intersport Outlet, BTC City Ljubljana

16. 9. 2016

Avtor

Administrator