Splošno

Vabilo na 49. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti (MOS)

 

mos

Spoštovani,

pred nami je že 49. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti (MOS), na katerem bo, kot že tradicionalno, prisotna tudi Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS).

Prijazno vas vabimo, da se nam med 13. in 18. septembrom pridružite na Celjskem sejmu.

  • Ker je celjski sejem izjemna priložnost za sklenitev novih dogovorov, so se na OZS odločili, da v petek, 16. 9. 2016 ob 12. uri, v okviru srečanja sistema OZS s Smučarsko zvezo Slovenije podpišejo pismo o nameri. Dogodku, ki bo v prihodnje omogočil tesnejše sodelovanje med obrtno-podjetniško dejavnostjo in športom, bo prisostvoval tudi svetovni prvak v smučarskih poletih PETER PREVC.
  • Ob 19. uri vas vabimo, da se nam pridružite na Podelitvi sejemskih priznanj Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celjskega sejma in Mestne občine Celje ter VIP druženje z razstavljavci in vabljenimi gosti.

 

Med 10. in 12. uro ter med 14. in 17. uro bo potekalo brezplačno individualno svetovanje ekonomskega svetovalca Veleposlaništva RS v Zagrebu – mag. Jakob Štunf (razstavni prostor OOZ Krško, dvorana L1).

Vse dni bo v razstavnih prostorih OZS, v dvorani L1, med 10. in 16. uro na voljo brezplačno podjetniško in pravno svetovanje za podjetja.

Vse dni potekajo tudi predstavitve obrtnih poklicev – Ulica obrti (v razstavnih prostorih OZS, v dvorani L1).


Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

16. 9. 2016

Avtor

Administrator