Šport

Sprejem članov Taekwondo kluba Skala Velenje

 

Sporočilo za javnost

 

Sprejem članov Taekwondo kluba Skala Velenje

Velenje, 21. september 2016 – Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič je včeraj, 20. septembra, v mestni hiši sprejel člane Taekwondo kluba Skala Velenje, ki so na svetovnem mladinskem in veteranskem prvenstvu ponovno dosegli odlične rezultate.

 

V italijanski Andriji je med 5. in 12. septembrom potekalo XII. mladinsko in VII. veteransko svetovno prvenstvo v Taekwondo-ju (verzija ITF). Na njem se je več kot osemsto udeležencev iz 52 držav pomerilo v posameznih in ekipnih borbah, formah, testu moči in specialni tehniki.

 

Peter Landeker v posameznih borbah in moška veteranska ekipa (Peter Landeker, Ismet Ičanović, Simon Jan, Muhamed Baltić) v ekipnih borbah so ubranili naslova svetovnih prvakov iz leta 2014. Srebrno medaljo in naslov svetovnega podprvaka med starejšimi mladinci je osvojil Luka Krel, tretja mesta pa so si priborili Peter Landeker (veterani srebrna kategorija, forme črni pas V. dan), Dean Vukančič (starejši mladinci, borbe do 63 kg) in veteranska ekipa v formah (Peter Landeker, Ismet Ičanović, Muhamed Baltić).

 

Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič je športnikom izrekel dobrodošlico in jim čestital za njihove dosežke, ter se jim zahvalil za odlično promocijo Velenja doma in v tujini. Članom Taekwondo kluba Skala Velenje je zaželel veliko uspehov tudi v prihodnje in obljubil, da si bo Mestna občina Velenje še naprej prizadevala ohranjati dobre pogoje za delovanje športnih klubov in društev ter da bo vedno podpirala uspešne domače športnike.

sprejem-clanov-taekwondo-kluba-skala-velenje_

Sprejem članov Taekwondo kluba Skala Velenje

 


Mestna občina Velenje

21. 9. 2016

Avtor

Administrator