Splošno

Vabilo na tiskovno konferenco (LAS) V OBJEMU SONCA

 

Spoštovani predstavniki medijev!

 

Vabimo vas na tiskovno konferenco Lokalne akcijske skupine (LAS) V OBJEMU SONCA, ki bo potekala v torek, 27. septembra 2016 ob 9.30 uri v Stekleni dvorani Mestne občine Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, Nova Gorica.

 

Za delovanje v novem programskem obdobju 2014-2020 smo se lokalne akcijske skupine v Sloveniji ponovno oblikovale in izdelale svoje strategije lokalnega razvoja, usmerjene v razvoj podeželja in manjših urbanih središč. To velja tudi za LAS V objemu sonca. Na podlagi ustanovitve LAS in izdelane Strategije lokalnega razvoja za LAS V objemu sonca smo dobili Odločbo Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, s katero smo pridobil status potrjene lokalne akcijske skupine za obdobje 2014–2020 in potrjeno Strategijo lokalnega razvoja. Za izvajanje Strategije lokalnega razvoja smo upravičeni do koriščenja sredstev iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in do koriščenja sredstev iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 

Na tiskovni konferenci vam bomo predstavili:

 

  • aktivnosti, ki jih bomo na podlagi dobljene Odločbe z izvajanjem Strategije lokalnega razvoja za LAS V objemu sonca podpirali in
  • delitev dodeljenih sredstev upravičencem na podlagi objavljenih javnih pozivov.

 

 

 

Lep pozdrav!

 

 

Črtomir Špacapan, l. r.

direktor RRA severne Primorske d.o.o. Nova Gorica

 

23. 9. 2016

Avtor

Administrator