Družabno

Laško Pivo in cvetje : Phil X & The Drills – svetovna premiera videa Kiss My Troublemaker

 

index

Phil X & The Drills – svetovna premiera videa Kiss My Troublemaker, prvega s pečatom festivala Laško Pivo in cvetje

 

Laško, 28. september – Letošnji festival Laško Pivo in cvetje pušča izjemne sledi in pofestivalska dogajanja si še kar sledijo. Od danes naprej so lahko ljubitelji tega največjega glasbeno – turističnega dogodka pri nas priča množičnemu navdušenju tudi v prvem videu tujega izvajalca, ki je bil v celoti posnet v Laškem. Gre za pesem Kiss My Troublemaker, ki jo je glavni kitarist skupine Bon Jovi Phil X s svojo skupino The Drills zaigral na vrhuncu svojega nastopa 16. julija. Danes video doživlja svetovno premiero, že v uvodnih sekundah pa je moč videti tudi kitaro, ki jo je oblikoval Phil X, Framus Artist Serie Phil XG. Štiri takšne kitare bodo organizatorji festivala podelili zmagovalcem vseslovenskega festivala Rock Vizije.

Novi video Phila X & The Drills doživlja svetovno premiero danes, najlažje pa si ga ogledate na YouTubeu, na uradnem kanalu festivala Laško Pivo in cvetje. Ljubitelji skupine Bon Jovi lahko Phila X vidijo tudi v videu naslovne skladbe novega albuma Bon Jovi This House Is Not For Sale, ki bo izšel 21. oktobra. Pretekli teden so člani skupine Bon Jovi posneli kadre za naslednje videe, ki bodo spremljali izid njihovega novega albuma, v tem tednu pa so že začeli z vajami za promocijsko turnejo.

Štiri omenjene kitare Framus Artist Serie Phil XG je Phil X osebno podpisal na novinarski konferenci v Laškem. Namenjene so mladim, nadarjenim glasbenikom, s čimer želijo v Pivovarni Laško Union spodbujati razvoj domačega glasbenega dogajanja. Denarni sklad zanje je bil oblikovan s simbolično festivalsko vstopnino, ki je letos znašala 2 evra. Izbor prejemnikov je bil opravljen v sodelovanju z Javnim skladom za kulturne dejavnosti Republike Slovenije. Ta organizira festival mladinskih skupin Slovenije, festival Vizije, ki med drugim spodbuja glasbeno udejstvovanje mladinskih rock skupin. Prvi dobitniki donacij so najboljši mladi rockerji Rock Vizij 2016: skupine Infected, Polna luna in Diareja eksploziv ter pevka Sandra Erpe. Kitare Framus Artist Serie Phil XG veljajo za vrhunski model, izdelane pa so v Nemčiji.

 

Phil X & The Drills – Kiss My Troublemaker: https://youtu.be/DenLzgXDyoE


ovum tržne komunikacije d.o.o.

27. 9. 2016

Avtor

Administrator