Moda

Pustite vaši lepoti zacveteti, zasijati, zažareti… SHISEIDO EVER BLOOM Eau de Toilette

 

Shiseido

EVER BLOOM

Nova toaletna voda

shiseido_ever-bloom_eau_de_toilette_01

Uvod

Shiseido po uspešnem lansiranju dišave Ever Bloom Eau de Parfum sedaj predstavlja tudi Eau de Toilette. Ever Bloom EDT je še vedno zvesta svoji prefinjenosti, umirjenosti in brezčasni lepoti. Za vse tiste ženske, ki želijo izraziti svojo iskrenost in edinstvenost – toda brez napora ali prisile.

 

Koncept

˝Ever Bloom Eau de Toilette vas ne zakriva, temveč iz vas izvabi in poveča vašo samozavest  ter poudari vašo naravno lepoto. Zdi se, kot da (za)žarite.˝

Parfumerja Aurélien Guichard in Marie Salamagne

Dišava, ki poudari tisto kar se skriva v globoko vas, privabi iz notranjosti in osvetli zunanjost z avro bleščeče svetlobe – vašo prirojeno lepoto; povsem naravno in brez napora. Vaša čistost, ki je sedaj poudarjena, lahko končno zacveti.

Pustite vaši lepoti zacveteti, zasijati, žareti.

 

Dišava

Ever Bloom Eau de Toilette je naravna, zapeljiva dišava, ustvarjena za poudarjanje prirojenih kvalitet, sodobnih žensk in poudarjajo njihovo naravno lepoto.

Ever Bloom Eau de Toilette ni narejena na podlagi tradicionalne piramidne strukture dišav, temveč je sestavljena iz dveh sferičnih akordov: akorda prezence in akorda sijaja.

Akord sijaja sestavljajo note ciklame, peonije in dišečega oljkovca, ki dišavi podarijo lahkotnost in jo opojno poudarijo. Akord prezence pa s svojo premišljeno kombinacijo cveta pomarančevca absolut, gardenije in mošusa Helvetolide® zagotovi izdatno mero modernosti in prefinjenosti. Mošus Helvetolide® s svojim sadnim poudarkom, ki spominja na hruške, doda dišavi kristalen sijaj in dotik izčiščene modernosti.

V vsaki steklenički Ever Bloom Eau de Toilette je v središču pozornosti akord sijaja, ki v resnici predstavlja zapeljivo in nežno žensko avro.

 

Dizajn

Enostavna, vendar prefinjena steklenička Ever Bloom Eau de Toilette s svojo gradacijo, ki sega od pomrznjene do popolnoma prosojne, izraža brezčasno izčiščenost. Svetloba se nežno odbija od dišave v notranjosti stekleničke, takšna naravna igrivost pa služi za popolno predstavitev ženske, ki nosi to dišavo – žensko, ki izžareva neprisiljeno lepoto.

 


Everet International d.o.o. Ljubljana

7. 10. 2016

Avtor

Administrator