Družabno

Vabilo na 32. Business Meetups Nova Gorica z Lovrom Peterlinom

 

Sporočilo za javnost

 

Vas zanima, kakšne so meje med oglaševanjem in neposrednim marketingov, ki se v sodobnem svetu čedalje bolj brišejo? Vse o prodaji in marketingu nam bo iz prve roke zaupal Lovro Peterlin iz podjetja Linea Directa, sestrskega podjetja Studio Moderna. Vabljeni na 32. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal v lokalu Gallus Beer Bar v centru mesta, s pričetkom ob 19.00 uri, v četrtek, 20.10.2016. Vstopnin ni. Po klepetu z gostom sledi prijetno druženje. Organizator dogodka je Primorski tehnološki park.

 

 facebook-20102016

Slovenci smo ponosni na svoje tehnične dosežke in na to, da zelo dobro obvladamo gradnjo tehnično zahtevnih izdelkov. Ko povpraševanje presega ponudbo, tehnično znanje zadošča in predstavlja konkurenčno prednost podjetij, izdelek sam. V sodobnem podjetniškem svetu ni težko izdelka narediti, izziv in težko ga je prodati. Tokratni gost na Business Meetup-a pravi: Danes ponudba nekajkrat presega povpraševanje, zato zmagujejo podjetja z zelo jasno dodelanimi celostnimi rešitvami za kupca in odličnimi, motiviranimi, zavzetimi sodelavci.”

Z nami bo Lovro Peterlin iz podjetja Linea Directa, sestrskega podjetja Studio Moderna. Lovro je dobitnik nagrade Mladi manager leta 2013, direktor razvoja novih storitev pri Studiu Moderna in predsednik Združenja za direktni marketing.

Z Lovrom bomo govorili o mejah med oglaševanjem in neposrednim marketingom oziroma prodajo, saj se slednje v sodobnem svetu čedalje bolj brišejo.

Poudarja, da se je potrebno zavedati, da smo v dobi potrošnika, kjer s komunikacijsko močjo dominirajo kupci in digitalni mediji in kjer še nikoli ni bilo tako lahko – samo z enim samim klikom – zapustiti trgovine. Za uspešno kampanjo naj si podjetja odgovorijo predvsem na tri ključna vprašanja: zakaj bi kupec potreboval vaš izdelek oz. katero težavo mu izdelek reši; zakaj bi kupil pri vas in ne pri konkurenci; ter zakaj bi se za nakup odločil zdaj in ne čez tri mesece?

Vse o prodaji in marketingu iz prve roke izveste na 32. Business Meetups Nova Gorica v četrtek, 20.10.2016, ob 19.00 v Gallus Beer Bar. Pogovor bo vodil Rok Gulič.

Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva. 


Primorski tehnološki park

13. 10. 2016

Avtor

Administrator