Družabno

PUBEC 2016 – Vabilo na novinarsko konferenco

 

Še enkrat prijazno vabljeni na novinarsko konferenco “PUBEC 2016 “, ki bo 25. oktobra 2016, ob 11. uri, na Ljubljanskem gradu, na Svečanem sedežu vinskega konventa Sv. Urbana Ljubljana, v Ljubljani (pritličje restavracije Strelec).

 

– Edinstven projekt povezovanja štajerskih vinarjev pod krovno blagovno znamko Pubec, ki je že v drugem letu, navkljub pozebi in toči, združil 36 vinarjev v skupni promocijski zgodbi

– Blagovna znamka Pubec je že lani povečala prepoznavnost mladega vina za več kot 50% in povečala prodajo le tega za blizu 40%

– Letos Pubeci osvajajo tudi Ljubljano

Ob tej priložnosti Vam bomo približali projekt PUBEC – Štajersko mlado vino, ki je lani kot nova blagovna znamka, namenjena skupni promociji štajerskih vinarjev in mladega vina ter Štajerske kot glavne destinacije za mlada vina, prvič na edinstven način povezala vinarje Štajerske. K projektu je letos pristopilo že 36 štajerskih vinarjev, Salon štajerskih mladih vin pa se letos, po lanski mariborski premieri, prvič predstavlja tudi v Ljubljani.

 

Ob projektu PUBEC Vam bomo predstavili tudi:

1. Salon štajerskih mladih vin v Ljubljani, ki bo potekal 4. novembra 2016 (17.00-23.00), v Salonu Audi, Porsche Verovškova in

2. Salon štajerskih mladih vin v Mariboru, ki bo potekal dan prej, t.j. 3. novembra 2016 (17.00-23.00), v Salonu Audi, Porsche Ptujska cesta.

O projektu in obeh salonih Vam bodo spregovorili glavni predstavniki organizatorjev in partnerjev projekta PUBEC 2016.

Po novinarski konferenci se boste lahko pogovorili tudi s pridruženimi vinarji in z njimi izmenjali mnenja o udeležbi v projektu.

Za vse novinarje iz mariborskega konca, ki bi se želeli udeležiti novinarske konference ponujamo tudi brezplačni organiziran prevoz.

Odhod v torek 25. oktobra, izpred kavarne Ploj, Zagrebška ulica 24, ob 9.15 uri, predviden prihod nazaj v Maribor ob 14. uri.

Udeležbo obvezno potrdite na info@mediaspeed.net do ponedeljka, 24.oktobra do 13.ure.

 

Vljudno vabljeni!

 

Več o projektu na: www.pubec.si

Video lanskega dogodka: https://www.youtube.com/watch?v=ZAw-xc58uAk

Več informacij in potrditev udeležbe na: info@mediaspeed.net

 

NAMEN PUBECA?

Povezovanještajerskih vinarjev, ki pridelujemo mlado vino. Promocijaštajerskih vinarjev, ki skupaj nastopamo na trgu ter predstavljamo Štajersko kot glavno destinacijo za mlada vina.Predstavitevmladega vina kot posebnosti in večja priljubljenost le-tega. Druženje s Pubeci in pubeci. Pa deklinami tudi!

PUBEC = štajersko fant, deček; pubec – ime, ki ga vsi Slovenci prepoznajo kot nekaj štajerskega. “Pubec ali fant, kot dorasel mlad moški, v projektu PUBEC nagajivo simbolizira mlado vino. Obenem se poimensko sklada s štajersko regijo, ki jo projekt kot tak tudi povezuje. V enem nazivu povezujemo dvoje; v prenesenem pomenu mladostno nagajivost mladega vina in regijo, iz katere le-to izhaja.”

SI #PUBEC ALI NISI?

 

pubec_2016_vabi-01

Foto: Mediaspeed


Mediaspeed

24. 10. 2016

Avtor

Administrator