Družabno

Jubilejna razstava Frankfurt po Frankfurtu

image010image012

 

Vabilo na novinarsko konferenco

 

Spoštovani,

le še štirinajst dni nas loči od odprtja jubilejne 30. prodajne razstave tujih knjig Frankfurt po Frankfurtu, ki jo v času od 14. do 19. novembra 2016 pod sloganom Berem zeleno v prostorih knjigarne Konzorcij in v Točki.Zate. prireja Mladinska knjiga v partnerskem sodelovanju z Mestno občino Ljubljana – Zelena prestolnica Evrope 2016 in 16. Unescovo mesto literature.

 

Vljudno vas vabimo na novinarsko konferenco, ki bo v torek, 8. novembra 2016, ob 11. uri v prostoru Točka.Zate. pred Mestno hišo v Ljubljani. Na njej bodo govorili direktorica Mladinske knjige Trgovine mag. Iva Premerl, ki bo predstavila novosti in posebnosti letošnje jubilejne razstave Frankfurt po Frankfurtu. Na posebej izpostavljenem mestu oz. v središču bodo letos knjige s področja ekologije, trajnostnega razvoja in zelenih tem, pri izboru katerih je sodelovala tudi Mestna občina Ljubljana, zato se nam bosta na novinarski konferenci pridružili mag. Mateja Demšič, vodja Oddelka za kulturo, in Nataša Jazbinšek Seršen, vodja Oddelka za varstvo okolja.

 

Slavnostna otvoritev razstave bo v ponedeljek, 14. novembra 2016, ob 11.30. Udeležence bodo nagovorili direktorica Mladinske knjige Trgovine mag. Iva Premerl, dr. Uroš Grilc, vodja Urada za mladino MU MOL in vodja projekta Ljubljana – svetovna prestolnica knjige 2010, ter slavnostna govornica prof. dr. Lučka Kajfež Bogataj.

 

V pričakovanju obiska vas lepo pozdravljamo,

 

Bojana Zarnik, vodja knjigarne Konzorcij

2. 11. 2016

Avtor

Administrator