Turizem

Novice Popotniškega združenja Slovenije

 Potopisi, nove dogodivščine in zanimivi nasveti

Postaja vedno bolj mrzlo in verjamem, da se želite pokriti z odejo in prebrati nekaj dobrega čtiva. Ali pa se družiti z drugimi popotniki in izvedeti nekaj novega o svetu in dogodivščinah naših popotnikov. Za vse to imamo rešitev in predloge. Vas zanima?

Potopisno predavanje »Potovanje okoli sveta!

Simona in Jure nam bosta razkazala svet

Če vsaj malce spremljate objave Popotniškega združenja Slovenije, sem prepričana, da ste že slišali za Simono in Jureta in za njun blog Slovenians travel. Simona in Jure sta prepotovala svet in prav o tem bo govora na njunem predavanju v hostlu Pekarna 4. novembra. Povedala nam bosta nekaj o najslabših in najboljših sobah, kjer sta prespala, katere živali sta srečala in kje je najbolje za prevozno sredstvo izbrati avtobus. Zanimivo bo!

Potopisno predavanje »Prostovoljno delo v Španiji«

Šejna in Alja o prostovoljnem delu

Se še niste odločili, da bi postali prostovoljec? Morda vam bo to predavanje dalo zagon, da se za to odločite. Šejna in Alja nam bosta povedali nekaj o tem, kaj se lahko preko prostovoljstva naučimo, kaj pridobimo in kako se lahko med tem spoznavamo, pridobimo nekaj izkušenj in izgubimo nekaj slabih navad. Vabljeni 9. novembra v hostel Pekarna.

Nove dogodivščine iz Globetrotterja

Izšla je nova številka popotniškega spletnega časopisa

Zdaj pa o branju pod odejo. Izšla je nova številka in z njo tudi novi opisi dogodivščin naših prostovoljcev. Berete lahko o načinih študija v tujini, pa tudi, kako se lahko naučiš katerega izmed jezikov države, kamor si že zašel ali pa še boš. Naša prostovoljka Nastja pa je odrinila v mesto, ki ga Slovenci še vedno radi razglašamo za našega. Katerega, preberi tukaj. Vse to in še več v našem časopisu Globetrotter.

Facebook skupina za potovalni navdih

Pridruži se skupini »Poceni potuj in se izobražuj«

Ste večji ljubitelj Facebooka in tam iščete inspiracijo za vaša potovanja. V skupini Poceni potuj in se izobražuj boste našli dogodivščine drugih popotnikov, poročanja iz terena, kakšen navdihujoč citat in predloge za poceni letalske karte. Hkrati vas tam obveščamo o raznih dogodkih Popotniškega združenja, si izmenjujemo mnenja in se veselimo vsakega novega člana. Dobrodošli!

Popotniško združenja Slovenije

4. 11. 2016

Avtor

Administrator