Družabno, Kultura

Skupno vabilo na 21. tekmovanje godb Slovenije

b652510d1e01d8548b1e44bb1dd2a9dc8d618f0d

Skupno vabilo na 21. tekmovanje godb Slovenije v zabavnem programu za pokal Vinka Štrucla

Spoštovani uredniki, urednice, novinarji in novinarke,

v okviru prireditev, ki jih za spodbujanje razvoja domače glasbe organizira Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti (JSKD), je pred vrati že 21. tekmovanje godb Slovenije v zabavnem programu za pokal Vinka Štrucla. To bo 12. novembra od 11h dalje v športni dvorani na Hardeku v Ormožu, sodelovalo pa bo kar 16 slovenskih godb.

Svečana podelitev nagrad najboljšim bo ob 17.30 uri v glavnem šotoru na Kerenčičevem trgu. Zmagovalec bo poleg priznanja JSKD prejel prav posebno nagrado, ki jo podeljuje organizator festivala Laško Pivo in cvetje. Na letošnjem festivalu v Laškem so namreč tudi s pomočjo obiskovalcev s simbolično vstopnino oblikovali sklad za podporo in razvoj nadarjenih domačih glasbenikov in glasbenih skupin. Za kakšno nagrado gre in kakšne simbole nosi, pa vam bomo razkrili v sporočilu za medije ob podelitvi nagrad.

Res prijazno vas vabimo, da se udeležite tega tradicionalnega zabavnega tekmovanja in še posebej zaključne slovesnosti.

Za slovensko glasbo gre!

Hvala za vašo potrditev udeležbe, ki jo sporočite na: JSKD OI Ormož, Grajski trg 3, najlažje z epošto na: oi.ormoz@jskd.si, do 10. novembra. Za dodatne informacije vam je na voljo gospa Barbara Podgorelec, 02/741 13 70.

Veselimo se našega srečanja!

Daniel Leskovic,samostojni strokovni sodelavec za instrumentalno glasbeno dejavnost 
JSKD

Urban Centa, programski direktor
Festival Laško Pivo in cvetje

tekmovanje-godb-slovenije-2016


 ovum tržne komunikacije d.o.o.
4. 11. 2016

Avtor

Administrator