Družabno

Prednovoletne ZABAVE in dogodki s ČAROVNIKOM

 

Kako narediti vaš dogodek drugačen in nepozaben? S ČAROVNIKOM seveda…

Profesionalni čarovnik bo na vašem dogodku izvedel neverjetne čarovnije, očaral in začaral goste, da se bodo odlično zabavali. Čarovniška interaktivna pustolovščina, kjer pri izvajanju čarovnij sodelujejo tudi povabljeni.

ab90817470153a5e2d359e6dfb8f36a0_xl

Čarodej Matej Rotovnik velja za enega najboljših in najbolj gledanih slovenskih čarovnikov, ki se s čarovnijo ukvarja že od svojega šestega leta. Njegove predstave že deveto leto zapored sodijo v vrh gledanosti, saj je edini v zgodovini Cankarjevega doma, ki mu uspe razprodati po več kot dvajset (20) Linhartovih dvoran (600 sedežev) na leto. Matej Čarodej velja za kakovostno in predvsem varno odločitev organizatorjev dogodkov po Sloveniji in tujini, saj zna zabavati tako otroke kot odrasle. Več kot 40.000 zadovoljnih obiskovalcev na leto, ki obišče njegove predstave so garancija, da bo tudi vaš dogodek, zabava, predavanje, poroka ali skupno druženje nepozabno, polno smeha in zabave.

 

ČUDOVITA MEŠANICA ORIGINALNE, ISKRIVE, DUHOVITE,

INTERAKTIVNE ČAROVNIŠKE PREDSTAVE, KJER ČAROVNIK

ZABAVA, NAVDUŠUJE IN SPRAVLJA V SMEH

OBISKOVALCE VSEH STAROSTI.   

Njegov unikatni stil čaranja je potrebno doživeti v živo, da da bi lahko opisali njegove avtorsko zaščitene čarovnije, ki jih ima zelo malo čarovnikov po svetu. Matej Čarodej vas bo zabaval, navdušil in vas ter vaše goste pustil brez besed.

Čarovnije lahko priredimo tudi za vaše poslovne partnerje oziroma podjetja, tako da se lahko znotraj čarovnij vkomponira raznovrstna sponzorska ali izbrana sporočila, ki naredi dogodek še bolj drugačen in unikaten.
Predstavljajte si obraze povabljenih, ko čarovnik prebere njihove misli, ali pa odčara (in kasneje znova začara nazaj) njihove osebne predmete, ki se znajdejo na neverjetnih mestih! S pravo čarovnijo se rešijo še tako nerešljivi izzivi.

Vse čarovnije so varne in gledalcem prinašajo pozitivno energijo in veliko smeha.

 

Več :  carobni-dogodek-s-carovnikom

 


Opera in balet | ČAROBNA DEŽELA

7. 11. 2016

Avtor

Administrator