Turizem

Novice Popotniškega združenja Slovenije

 m_header_novica_si

Glasujte za hostel Tresor

Hostel Tresor potrebuje vaše glasove za financiranje

Hostelling International od aprila 2012 ponuja financiranje, kjer vsak HI popotnik lahko donira manjšo vsoto denarja na noč skozi spletno stran hihostels.com in pomaga do čistejšega zraka. Letos tekmovanje poteka malce drugače, saj je tretjina odločanja, kateri hostel bo dobil nagrado, odvisna od glasovalcev. V tekmovanju nastopa tudi Hostel Tresor, ki upa na vaš glas. Glasujete lahko tukaj. Več informacij o projektu pa najdete tukaj.

Mednarodni projekti vabijo

Potovanja, učenje in nove kulture

Na Popotniškem združenju Slovenije vas vedno spodbujamo k potovanju. Prav tako pa za vas poiščemo nekaj zanimivih projektov, kjer lahko potovanja združite z učenjem. Ta mesec vas vabimo k prijavi v Gruzijo, na Norveško in na Madžarsko. Pri prijavi vam lahko pomagamo, svetujemo in vas usmerimo. Le vi se morate opogumiti in zgrabiti priložnost. Popotniki, ki se vračajo iz takšnih projektov so vedno navdušeni nad drugačnim načinom učenja in bogatejši za eno izkušnjo več. Postanite eden izmed njih.

Premalo časa za večje potovanje? Regija Alpe Adria kliče

Regija Alpe Adria je izjemno raznolika in zanimiva

Če ste zelo zaposleni, je težko najti čas za potovanja. A če bi vseeno radi kam šli in nimate veliko časa, je regija Alpe Adria ravno pravšnja za vas. Pokriva Slovenijo ter regije na Hrvaškem, Madžarskem in v Avstriji. In ker mnogi popotniki na to regijo in na njene znamenitosti sploh ne pomislijo, smo na Popotniškem združenju Slovenije ustvarili spletno stran, kjer pišemo prav o tej regiji in o njenih zanimivostih. Dajemo vam namige, kam bi lahko šli in kaj bi lahko obiskali. Zato hop na stran in po navdih.

Popotniško združenje Slovenije

15. 11. 2016

Avtor

Administrator