Družabno

Naj vas užitek in strast pripeljeta na naše sejmišče …

 

glava

Kulinarični dvojec mesnin dobrot in vinske kapljice

Odlična vina v družbi najboljših domačih mesnin in drugih dobrot… Več kot 50 ponudnikov iz vse Slovenije vas bo kulinarično razvajalo v soboto, 19. novembra 2016, na 2. Festivalu vina & pršuta & salam. Tokrat se družimo od 9. do 19. ure v dvorani C. Poskrbeli pa bomo tudi za zabavo najmlajših.

Karierni sejem in festival izobraževanja za prihodnost

V sredo, 23. novembra 2016, od 10. do 18. ure na našem sejmišču obiščite prvi regionalni Karierni sejem MojeDelo.com in 4. Festival izobraževanja.Predstavila se bodo podjetja iz regije in različne izobraževalne institucije. Kariera se ne zgodi, kariero je potrebno zgraditi. Vstop prost!

9. sejem sLOVErotika: Temna čokolada na odru in ob njem

Veseli december tradicionalno prinaša tudi največji dogodek za odrasle v širši regiji, erotični sejem sLOVErotika, ki bo letos od 9. do 11. decembra.Zgodili se bodo vroči, dinamični in stimulativni nastopi pornes, striptizet in striperjev, ki jih podrobneje »razgaljamo« na uradni spletni strani sejma.

V 2017 že 40. ApiSlovenija, dneva čebelarstva v Celju

Zabeležite v svoje koledarje 11. in 12. marec 2017.Pred začetkom čebelarske sezone vas vabimo na največji strokovni čebelarski dogodek in prodajno razstavo v Evropi. Pričakuje vas celovita ponudba opreme in materialov za čebelarjenje in strokovni posvet na temo Kako do zdravih in močnih čebeljih družin.


Celjski sejem d.d.

16. 11. 2016

Avtor

Administrator