Turizem

Praznični december v hotelu Kempinski Palace Portorož

PRAZNIČNA SEZONA NAM ŽE NESTRPNO TRKA NA VRATA! POSKRBITE, DA BO NEPOZABNA Z OBISKOM DOGAJANJ V HOTELU KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ.

festive-season-banner-web6

 

Portorož, Slovenija – november 2016: Praznični december se nam hitro bliža, z njim pa tudi številna magična praznična dogajanja v hotelu Kempinski Palace Portorož. Letos bodo praznični december zaznamovale nepozabne ponudbe ter dogajanja, ki se bodo odvijala vseskozi mesec december. Praznična sezona se bo zaključila na vrhuncu, s spektakularno in glamurozno silvestrovo zabavo, katero bo zaznamovala tematika »zimske pravljice«.

BOŽIČNO-NOVOLETNA TRŽNICA

Hotel Kempinski Palace Portorož bo v svojem zgodovinskem parku vse vikende v decembru gostil sedaj že tradicionalno božično-novoletno tržnico, ki vsako leto nastane v sodelovanju z Turističnem združenjem Porotorž ter lokalnimi dobavitelji. Na tržnici boste tudi letos lahko našli številne lokalne, ročno izdelane in unikatne izdelke ter se prepustili okusom kulinaričnih dobrot.

Božično-novoletna tržnica bo odprta vsak vikend v decembru, vključno s petki, od 2. decembra 2016 do 1. januarja 2016. Hkrati bo tržnica odprta tudi v četrtek, 8. decembra ter vse dni od 23. decembra do 1. januarja. Vstop na tržnico je popolnoma brezplačen.

 

Uradna otvoritev božično-novoletne tržnice bo potekala 2. Decembra, ko bo piranski župan g. Peter Bossman nagovoril zbrane, prižgal praznične lučke ter otvoril praznični december v Portorožu. Otvoritev se bo nadaljevala z nastopom Nevena Stipanova. Spremljevalni oprogram za otroke bo poskrbel za obisk Miklavža.

Dogajanje bo pestro tudi 26. decembra s Festivalom Penin, ki se bo odvijal v Kristalni dvorani Hotela Kempinski Palace Portorož. Na festivalu boste lahko poizkusili številna peneča vina proizvajalcev iz regije. Hkrati bo potekalo ocenjevanje najboljše penine, na katerem bodo priznani someljeji določili zmagovalno penino. Na letošnjem Festivalu penin bodo obiskovalci s plačilom 10 eurov prejeli vrhunski kristalni kozarec za penino, delo oblikovalca Claesson Koivisto Rune in pet kuponov za degustacijo penin. Poskrbljeno bo tudi za glasbeno spremljavo; nastopili bodo Perpetuum Jazzile.

PRAZNIČNO PRAVLJIČNO RAZVAJANJE

Med božičnim vrvežem in stresnimi pripravami na božič je izjemnega pomemena, da si ne pozabite vzeti časa zase ter za lastno sprostitev. Prepustite se relaksaciji ter dovolite vaši koži, da praznično zablesti s tretmajemHUR za sijočo ter svilnato kožo”. Aromatični tretma za mehko ter svilnato kožo, ki bo poživil vaše telo. Prepustite se 60 minutnemu razvajanju in omogočite vaši koži, da praznično zablesti ter popestri vsako večerno toaleto! Cena rituala se prične pri 99 EUR za 60 minut razvajanja.

KEMPINSKI DREVESCE OBDAROVANJA

Božič je čas obdarovanja. Hotel Kempinski Palace Portorož v hotelski avli postavi prav posebno božično drevo, okrašeno z vrednostnimi kuponi, kjer lahko vsak gost lahko izbere kupon in kupi vrednost napisano na njem. Vodstvo hotela iz zbranega zneska kupi darila za več kot 40 otrok iz socialno ogroženih družin iz regije.

BOŽIČNI ČAS S HOTELOM PALACE

Božič je čas družinskih srečanj, ter čas, ki ga preživimo z našimi najbližjimi. Pobegnite stresu priprav na božični večer ter poživite božicna družinska srecanja. Pridružite praznovanju v Kempinski Palace Portorožu, kjer bo vaš Božic resnicno nepozaben! Božični paket v Kempinski Palace Portorožu vključuje darilne bone za Palace Club bar ter Rose Spa, vstop na božični market, ki se bo odvijal v parku pred hotelom ter izvrsten samopostrežni bife na Sveti večer v veličastni Kristalni dvorani, kjer bodo naš Chef Ivo Rodrigues in njegova ekipa pripravili tradicionalne božične jedi z mediteranskim pridihom. Cena paketa na osebo je 270€ na noč, ob dobi bivanja 3 noči.

NOVOLETNA ZIMSKA PRAVLJICA

Preživite najdaljšo noč v letu v Kempinski Palace Portorožu, kjer bo to praznovanje obarvano s tematiko zimske pravljice. Gostje lahko izberejo med gala samopostrežnim bifejem v veličasni Kristalni dvorani ali pa se odločijo za 5-hodni meni v elegantni Restavraciji Sophia. Živa glasba nas bo popeljala v novo leto, spektakularen ognjemet v objemu zgodovinskega parka pa bo naredil praznovanje resnično nepozabno. Silvesterski paket vključuje tri nočitve v eni izmed hotelskih sob s pogledom na park, steklenico penečega vina v sobi ob prihodu, gala bife v Kristalni Dvorani ali meni s petimi hodi v Sophiji, spektakularen ognjemet, novoletno zabavo s polnočnim bifejem, razkošni zajtrk do 12. ure v Kristalni dvorani, prost vstop v Rose SPA in brezplačno uporabo brezžičnega interneta. Cene od 495 evrov za dvoposteljno sobo na osebo in od 710 evrov za enoposteljno sobo.

Veselimo se vašega obiska!


Kempinski Palace Portorož

 

 

 

17. 11. 2016

Avtor

Administrator