Družabno

Oceanska zabava na premieri Vaiana v Cineplexxu Kranj

 

Kranj, 21. november 2016 – v soboto popoldne smo na ekskluzivni premieri spoznali novo Disneyjevo junakinjo Vaiano, ki nas je popeljala na iskanje bajeslovnega otoka. V Cinepelxxu Kranj se je plesno obarvana oceanska zabava za celo družino  pričela že v popoldanskih urah.

Pravi plesni žur v kinu

Deževna sobota je bila kot nalašč za obisk kina. Otroke je v Cineplexxu Kranj čakalo pravo presenečenje. Poleg delavnic v katerih so ustvarjali havajske rože, so jih čakale še poslikave obraze in lepo naličeni so si lahko natisnili sliko za spomin. Vrhunec popoldneva je bila plesna delavnica z Azro Selimanovič, kateri se je pridružil tudi Klemen Bunderla (med drugim član ekipe, ki je sinhronizirala risanko) in skupaj sta pripravila pravi plesni žur za otroke.

plesni-zur-v-cineplexxu-kranj_ekskluzivna-premiera-vaiana

Sinhronizacija animirane pustolovščine Vaiana – Iskanje bajeslovnega otoka je potekala v režiji Tanje Đurić Ribič, animiranim likom so glasove posodili Katja Ajster Kataya kot Vaiana, Rok Kunaver kot Maui, Vesna Jevnikar Perko kot Nana Tala, Primož Pirnat kot Tui, Tanja Đurić Ribič kot Sina ter Marjan Bunič kot Tamatoa. Del ekipe je obiskal tudi ekskluzivno premiero v Cineplexxu Kranj in gledalcem v dvorani so razkril nekaj zabavnih pripetljajev iz snemanja.

sinhro-ekipa-na-premieri-vaiana_cineplexx-kranj

Oceanska zabava pritegnila v kino tudi znane Slovence

Prosto popoldne za družinski obisk kina sta si privoščila Rok Golob in Katarina Habe. Nova Disneyjeva junakinja Vaiana je navdušila tudi družino znanega Čuka, Jožeta Potrebuješa. Oceanska zabava je v dobro voljo spravila televizijki voditeljici Špelo Jereb in Mileno Novak, ter komičarko Ano Mario Mitič in kaskaderko Tjašo Perko.

 joze-potrebujes-in-rok-golob-z-druzinama

Najmlajše je po koncu filma pričakalo sladko – sadno presenečenje, ki sta ga pripravila Miha Hauptman in Nejc Mastnak (catering Miha Chef).

pogostitev-catering-miha-chef

Foto: Mediaspeed

Foto: Mediaspeed

 

Vaiana – Iskanje bajeslovnega otoka! prihaja v Cineplexx kina v četrtek, 24.11..

Iz Disneyjevih studiev za animacijo prihaja Vaiana, poletni računalniško animiran film o pustolovski najstnici, ki se poda na nevarno odpravo, da bi rešila svoje ljudi. Vaiana na potovanju spozna nekoč močnega polboga Mauija, ki jo vodi skozi odpravo in ji pomaga, da postane vrhunska navigatorka. Skupaj plujeta prek oceana in med nevarno ter akcije polno pustolovščino srečujeta številne velikanske pošasti, Vaiana pa s svojo potjo izpolni starodavno nalogo svojih prednikov ter odkrije nekaj, kar je že od nekdaj iskala – lastno identiteto.

Napovednik: http://www.cineplexx.si/movie/vaiana-iskanje-bajeslovnega-otoka/

 

CINEPLEXX.SI d.o.o.

 

21. 11. 2016

Avtor

Administrator