Turizem

Kempinski Palace Portorož osvojil nagrado za najboljši obmorski hotel za dogodke ter konference

 
Beograd, Srbija – 18. november 2016: Kempinski Palace Portorož je osvojil prvo nagrado na Seebtm (SEE business travel & meetings) 2016 awards v Beogradu, kjer je hotel zmagal v kategoriji »Best seaside resort for conference and meetings (100-200 rooms)« oz. »Najboljši obmorski hotel za dogodke ter konference (100-200 sob)«.

Nagrade so bile podeljene na številnih področjih, zmagovalci pa so bili vodilni hotelirji v regiji (Slovenija, Srbija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina ter Črna gora). Dogodek je bil organiziran s strani Kongresniturizam.com v sodelovanju z SEEmice ter SEEbtm, ki so letos praznovali 10. obletnico delovanja v sferi MICE turizma. Namen dogodka je povezovanje med hotelirji, mreženje ter sklepanje novih poslovnih poznastev. V ta namen so bile letos prvič podeljene nagrade najboljšim v sektorju. Glasovanje za nagrade je potekalo na večih platformah; on-line s strani ljudi, ki so prisotni v kongresnem turizmu; od organizatorjev, ponudnikov, bralcev, udeležencev ter s strani strokovne žirije SEEbtm.

 
Kempinski Palace Portorož je na dogodku predstavljal Tomislav Hrala, Direktor Prodaje in Marketinga. Nagrada predstavlja hotelu priznanje, da se je dobro ter kvalitetno delo v preteklosti obrestovalo, ter prinaša dodaten zagon za trdo, kvalitetno ter profesionalno delo tudi v prihodnje.
 

srd_7206

srd_7626

 

Kempinski Palace Portorož

 

 

 

22. 11. 2016

Avtor

Administrator