Gospodarstvo

Grayling nagrajen z naslovom najboljše agencije za odnose z odločevalci

 

Bruselj/Ljubljana, 22. november 2016 – V okviru prestižne podelitve nagrad European Public Affairs Awards, ki je potekala 16. novembra v hotelu Stanhope v Bruslju, je podjetje Grayling prejelo naziv najboljše agencije za odnose z odločevalci leta 2016 (v originalu: European Public Affairs Awards).

Izvršni direktor Grayling Bruselj in predsednik oddelka za odnose z odločevalci Grayling v Evropi, Russell Patten, je dejal:

»V imenu svoje ekipe z navdušenjem sprejemam to nagrado, ki lepo odraža predanost, ustvarjalnost in sodelovanje ne le ekipe v Bruslju, pač pa celotne, široke mreže oddelkov za odnose z odločevalci  Grayling.

Nagrada je rezultat vsestranske uspešnosti podjetja pri izvajanju storitev za naročnike, zaposlenih in rasti dohodka ter stopnje dobička.«

Russell Patten je dodal: »Veseli smo, da so nas ocenjevali kolegi, ki delujejo na enakem področju kot mi, in katerim se zahvaljujem za vso podporo. Vse to jasno kaže, da je Grayling na relaciji EU-Bruselj eden vodilnih akterjev na področju odnosov z odločevalci v Evropi.«

Grayling ima vzpostavljeno največje tovrstno omrežje v Evropi, močno prisotno pa je tudi v Srednji in Vzhodni Evropi, kjer ob podpori matične agencije v Bruslju zagotavlja strokovno znanje tako lokalnim kot mednarodnim podjetjem. Evropska ekipa se povezuje z ekipami po vsem svetu, t.j. z ekipami v ZDA, Aziji, Afriki in na Bližnjem vzhodu.

Russell Patten je še dodal: »Izjemno veseli in ponosni smo, da smo prejeli to nagrado. Našim naročnikom bomo še naprej z veseljem zagotavljali najboljše storitve.«

O agenciji Grayling v Bruslju

Naša ekipa v Bruslju, ki jo sestavlja več kot 30 svetovalcev različnih narodnosti, deluje kot središče za povezan evropski in vseevropske odnose z odločevalci (PA), medije in digitalne kampanje. Ekipa, ki ponuja strokovno znanje s petih področij, tj. kmetijsko-živilska industrija, zdravstvo, energija in okolje, promet, potovanje in turizem, digitalna in informacijska tehnologija, je visoko usposobljena tudi na področju upravljanja panožnih združenj in zvez.

S sodelovanjem na relaciji EU-Japonska omogočamo japonskim javnim in zasebnih subjektom, da zastopajo svoje interese v Bruslju. Naša dostopnost, prilagodljivost, proaktivnost, vztrajnost in radovednost pripomorejo k dobrim odnosom z našimi naročniki. Poleg tega smo tudi zelo povezani! Sledite nam na Twitterjevem profilu @TheEULobby.

panagrada_grayling

Grayling d.o.o.

23. 11. 2016

Avtor

Administrator