Tehnologija

Slovenski eVineyard zmagovalec SAP HCP Challenge

Z veseljem vas obveščamo, da je bila slovenska rešitev eVineyard na letošnjem tekmovanju SAP HCP Challenge izbrana kot najboljša rešitev iz oblaka, uporabljena na platformi SAP Hana v Srednji in Vzhodni Evropi.

Rešitev eVineyrad najnovejšo tehnologijo povezuje s potrebami vinogradnikov in velja za najenostavnejši sistem upravljanja dela vinogradnikov na svetu, saj prinaša tehnologijo neposredno v vinograd. V rešitev eVineyard so integrirani zemljevidi lokacij, načrt dela, vremenski podatki, napotki za vinogradnike in drugo, kar vinogradnikom omogoča takojšnji vpogled v stanje vinograda. Rešitev uporablja tudi napredno analitiko ter vinogradniku svetuje o potrebnih aktivnostih skozi celotno sezono.

Slovensko podjetje eVineyard je bilo eno izmed treh zmagovalcev natečaja SAP HCP Challenge, ki so bili razglašeni v Bratislavi. Na odru za zmagovalce sta se jim pridružili še dve zagonski podjetji iz Poljske – FindWiz z rešitvijo za pregled stanja v skladišču ter SmartCar z rešitvijo za boljše upravljanje in optimizacijo voznega parka in celo zgradb.

slika-1_sap_hcp-challenge_finalisti slika-2_sap_hcp-challenge_finalisti

Finalisti SAP HCP Challenge 2016

 

Grayling d.o.o.

25. 11. 2016

Avtor

Administrator