Tehnologija

Zamegljenosti gibanja je konec: AOC predstavlja najhitrejši AGON igričarski monitor na trgu s frekvenco osveževanja 240 Hz

 

Ljubljana, 24. november 2016  –  AOC, ena od vodilnih globalnih blagovnih znamk v svetu monitorjev, danes predstavlja svoj najhitrejši premium monitor s TN panelom – AGON AG251FZ. Ta 25-palčni monitor za tekmovalne in entuziastične igričarje ima frekvenco osveževanja 240 Hz in odzivni čas samo 1 ms, kar zagotavlja ne le senzacionalne in naravne gibe v hitrih igralnih okoljih, ampak tudi nemoteno igranje brez zamegljenosti gibanja. AGON AG251FZ prinaša najbolj gladko in brezhibno vizualno izkušnjo, z Adaptive Sync tehnologijo sinhronizacije med zaslonom in računalnikom pa je zatikanje in trganje slike le še zgodovina.

AOC AGON AG251FZ – najhitrejši monitor serije AGON do sedaj – bo na voljo od januarja 2017 dalje po priporočeni prodajni ceni 499 evrov.

ag251_front_to_right_design agon-25in-frontback-logo

Napredna tehnologija za igralno udobje

Serija AGON je primer AOC-jevega cilja, da igričarjem ponudi najboljšo strojno opremo, premišljeno ustvarjeno prav v vsakem detajlu. Za udobno držo uporabnikov je na voljo Ergo Dial ergonomsko stojalo, ki do popolnosti omogoča več načinov spreminjanja položaja monitorja, vključno z nastavljivo višino, kjer si preko lestvice lahko uporabniki enostavno označijo želeno postavitev. Monitor se lahko tudi nagiba, zasuka ali zavihti iz ležečega v pokončni način. Še več, stojalo je opremljeno z ročajem, ki omogoča enostaven transport monitorja, na primer iz enega LAN-Party dogodka na drugega. Med več ur dolgimi igralnimi sejami so oči uporabnikov zaščitene z naprednimi tehnologijami: Flicker-Free tehnologija zmanjšuje neprijetno utripanje zaslona na minimum, Low Blue Light način pa zmanjšuje škodljive kratkovalovne dolžine modre svetlobe brez žrtvovanja kakovosti barv. S frekvenco osveževanja 240 Hz, je vsaka slika, prikazana na AG251FZ kristalno jasna – ne glede na to, kako hitra in divja je akcija na zaslonu.

ag251_back_to_left_h ag251_side_h

Nenehno izpopolnjevanje se izplača

Monitor AG251FZ je bil ustvarjen za izpolnitev visokih pričakovanj igričarjev po visoko-kakovostnem monitorju, ki zagotavlja najboljšo igričarsko izkušnjo. Ta 25-palčni monitor je opremljen z edinstvenimi igričarskimi funkcijami, kot sta Low Input Lag način, ki omogoča, da se vsi ukazi izvršijo takoj, in Shadow Control opcijo, ki osvetli temna območja, brez da bi to vplivalo na preostali del zaslona. Z kombinacijo vseh teh funkcij, lahko igričarji pričakujejo izjemno potopitev v svet igranja iger kot še nikoli prej.

 

Tehnične značilnosti

Model AG251FZ
Zaslon 25″ TN pri 240 Hz
Ločljivost 1920×1080
Sync tehnologija Adaptive Sync
(kompatibilno s FreeSync)
Signalni vhod 1 x VGA

1 x DVI

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2a

4 x USB 3.0
Avdio izhod/vhod

Mikrofon vhod/izhod

Posebne značilnosti Po višini nastavljivo ergonomsko stojalo

Zvočniki

1 ms GtG odzivni čas

Dostopnost v Evropi Januar 2017
PMPC 499  €

 

Več informacij o monitorju AOC AGON AG251FZ:

http://aoc-europe.com/en/products/ag251fz

 

Digital Design d.o.o.

 

25. 11. 2016

Avtor

Administrator