Gospodarstvo

Vabilo na tiskovno konferenco, 29. 11. 2016

 

Spoštovani predstavniki medijev!

 

Vabimo vas na tiskovno konferenco Lokalne akcijske skupine (LAS) V OBJEMU SONCA, ki bo potekala v torek, 29. novembra 2016 ob 10.00 uri v sejni sobi na Območni obrtno-podjetniški zbornici Nova Gorica, Ul. Gradnikove brigade 6, Nova Gorica.

Lokalna akcijska skupina LAS V objemu sonca je v petek, 25. novembra 2016 objavila prvi javni poziv za izbor operacij (projektov) za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS V objemu sonca. Sredstva za sofinanciranje je LAS V objemu sonca dodelilo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano v okviru Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Namen javnega poziva je izbor operaciji (projektov), katerih rezultati prispevajo k uresničevanju Strategije lokalnega razvoja na območjih občin Brda, Mestne občine Nova Gorica, Miren-Kostanjevica, Renče-Vogrsko in Šempeter-Vrtojba v programskem obdobju 2014-2020 in sofinanciranje njihovih stroškov.

 

Na tiskovni konferenci vam bomo predstavili:

 

  • J A V N I P O Z I V za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja  za lokalno akcijsko skupino LAS V OBJEMU SONCA iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja za leto 2016 in
  • katere operacije (projekti) so primerne za prijavo na javni poziv.

 

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko 05 330 66 81 ali pišete po e-pošti na fabijana.medvescek@rra-sp.si.

 

Lep pozdrav!

 

Črtomir Špacapan, l. r.                                                                              Andrej Markočič, l. r.

direktor RRA severne Primorske d.o.o.                                            predsednik LAS  V OBJEMU SONCA

Nova Gorica

 

 

28. 11. 2016

Avtor

Administrator