Družabno

Napovednik DVORANE GUSTAF

agd

petek / december 2 / 2016 / 22:00
FESTIVAL ETNIKA: VELEBOR + DJ FIREFLY

Brez pretiravanja lahko skupino Velebor predstavimo kot vodilno hip hop zasedbo v Sloveniji in zelo cenjeno v širši regiji. Hip hop trdnjava, ki je zgrajena iz dveh izredno močnih središč domačega hip hop dogajanja. Mrigo in Ghet, velenjska predstavnika, ki sta z svojim albumom »Mrigz ‘n’ Ghet Hitz« postavila nov mejnik rap-a na Balkanu ter Emkej in Mito, prepoznavna mariborska naveza, s katero skupaj tvorijo ime Velebor.
Njihovi solo projekti, so nepogrešljivi v debati o slovenskem hip hop-u. Po številnih skupnih projektih, so aprila letos postregli s celotnim albumom »Božja Gamad«. Z imenom skupine, naslovom albuma in tematikami, ki se jih lotevajo, skušajo fantje opozoriti na pomen ravnovesja dobrega in slabega, ki ga jemljejo za svoj smisel življenja. Na albumu gostujeta raperja Nemir iz Velenja in Gero iz Krškega ter izvrstna vokalistka Polona iz Maribora. Album je izšel pri neodvisni založbi Wudisban Records, katere soustanovitelj je član skupine Emkej.
Prvi video singl “Lifting” je za nekaj časa zaštekal na prvem mestu lestvice “Točka”. Drugi “Zadni Komad”, tretji »Božja Gamad« in četrti video »Gadbadigard II« pa imajo lepo število ogledov na spletu. V zadnjem video singlu “Wudisban Remix” so fantje združili moči z vsemi člani založbe Wudisban. Wudisban Remix je tako prvi video na katerem repa oz. sodeluje 11 emsijev (Emkej, Ghet, Mrigo, Mito, Nemir, Drill, Burke, Mladich, Amo, Tropski in Nite) in didžej (Sunny Sun).
Že sama »kilometrina« koncertov, nakazuje na izdelane ampak še vedno surove in spontane nastope, na katerih uživajo ljubitelji različnih zvrsti glasbe.
+ After z dj FłrefŁy
Prispevek: 6€

 

slika

 

sobota / december 3 / 2016 / 23:00
UNDERGROUND JOURNEY WITH DJ SPLIF

Dobrodošli na štiri urnem podzemnem potovanju s splifom, kjer se bomo peljali skozi čas tehno zvokov. Štartali bomo z moderno hitrostjo, 128 bitov na minuto in pospeševali vse do 140. Tako se bo dalo slišat vse najljubše komade tega leta, neizdane komade in tud kak star hitič bo zatreso plesišče. Za prijetno speljevanje bo poskrbela predstavnica nežnejšega spola kara galsen, do zadnje postaje pa nas bo popeljal vsem dobro znan Ted Raslow. Let the journey begin…
DJ SPLIF ( special 4h set ) ◄
( YinYang, SubCult, Vezotonik )
• Fb : www.facebook.com/DeeJaySplif
• Soundcloud : https://soundcloud.com/splif
TED RASLOW
• Fb : www.facebook.com/ted.raslow
• Soundcloud : https://soundcloud.com/ted-raslow
KARA GALSEN
( Level Up )
• Fb : www.facebook.com/katja.gal?fref=ts
• Soundcloud : https://soundcloud.com/karagalsen
Prispevek: 5€

 

slika2

 

Dvorana Gustaf, KC Pekarna
29. 11. 2016

Avtor

Administrator