Šport

Brezplačno smučanje na Jahorini

 

Danes je sklenjen sporazum o medsebojnem sodelovanju med smučarskim centrom Jahorina (BIH) in Mariborskim Pohorjem. Podpisala sta ga direktor Javnega podjetja Marprom, g. Bernard Majhenič in direktor Olimpijskega centra Jahorina, g. Velibor Lazarević.

Sporazum bo zagotovo marsikoga prepričal k nakupu sezonske vozovnice za Mariborsko Pohorje, saj bodo lahko vsi imetniki do 6 dni smučali popolnoma brezplačno na Jahorini.

Svojo imensko sezonsko vozovnico (veljajo vse sezonske) bodo deponirali v smučarskem centru Jahornina in za izbrano število dni prejeli celodnevne vozovnice.Pogoj za pridobitev do 6 dnevne vozovnice je nastanitev v Hotelu Bistrica, ki se nahaja na 1.620 metrih nadmorske višine. Hotel ponuja bazen, savno, rekreacijski center, odlično kulinariko in je tik ob smučišču.

Za ceno nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi bodo odšteli že od 28,60 € / osebo, oz. za polpenzion 33,80 € /osebo.

Vse informacije in rezervacije bo za mariborske smučarje ureja agencija Martura (info@martura.si / 083 88 91 60).

V kolikor se imetniki sezonskih smučarskih vozovnic za Mariborski odločijo sami organizirati nastanitev na Jahorini, lahko koristijo brezplačne vozovnice samo do 3 dni.

Opomnik: predprodaja smučarskih vozovnic za Mariborsko Pohorje po ugodnejši se jutri zaključuje, kljub temu pa bo veljala zgoraj opisana ugodnost tudi za tiste, ki bodo kupili vozovnice v redni prodaj.

 

Visit Pohorje

 

 

30. 11. 2016

Avtor

Administrator