Turizem

Nov promocijski film in spletni portal Vipavska dolina

 

Z veseljem in ponosom vam sporočamo, da je turistična destinacija Vipavska dolina bogatejša za nov promocijski film in spletni portal, ki sta bila javnosti prvič predstavljena sinoči, 8. decembra 2016 v Vipavskem Križu. Sodobni spletni orodji sta plod preteklih prizadevanj turističnih delavcev za dvig prepoznavnosti Vipavske doline kot enotne turistične destinacije in nadaljevanje lani sprejete celostne grafične podobe skupne tržne znamke Vipavska dolina, ki jo podpira slogan Vse drugače. Vse leto.

V petminutnem promocijskem filmu, ki ima tudi več krajših različic, in spletnem portalu, ki ga bomo sproti nadgrajevali, bomo poskušali potencialne obiskovalce prepričati, da je Vipavska dolina destinacija aktivnega oddiha, ki v kombinaciji s pristno in kakovostno kulinariko ponuja odlične razloge za krajše ali daljše počitnice v vseh letnih časih.

Zakaj je v Vipavski dolini vse drugače, vse leto, si lahko ogledate na https://www.youtube.com/watch?v=6kX8rvYokV0 ter na spletnem portalu: www.vipavskadolina.si.

jan-cermelj-slapjesen-1920x10805848605e7447c_c_crsl

Foto : jan-cermelj / vipavskadolina.si

TIC Ajdovščina

12. 12. 2016

Avtor

Administrator