Družabno

NAPOVEDNIK DVORANE GUSTAF

 

agd

 

sreda / december 14 / 2016 / 21:00
KANTOVANJE V.
Kantovanja so serija dogodkov, na katerih se lahko predstavijo še neuveljavljeni kantavtorji. Namen dogodkov je vzpodbujanje razvoja lokalne kantavtorske scene z nastopi ustvarjalcev in druženjem ob dobri glasbi.  Kantovanje se povezuje! Tokrat v sodelovanju s CaravanNext (kibla). Na decemberskem Kantovanju bodo nastopili:
– Andrej Vilčnik
– Jani Mule
– Julie
– Maja Butolen Zorko

– Sebastijan Lukovnjak

Za izbor glasbe pred in po nastopih je tokrat poskrbela Ida Harc.
Vstop prost!


slika
 

četrtek / december 15 / 2016 / 13:00
22. GUDSTAF MARKET
Pohorje si je že nataknilo belo čepico, Vijolčko Medved rokavičke, Gudstaf Team pa je zavihal rokave in se vrgel v priprave ZIMSKEGA GUDSTAF MARKETA, ki bo 15. Decembra 2016 med 13.00 in 18.00 uro v dvorani Gustaf v Pekarni v Mariboru =) Na Marketu si boste napasli oči na stojnicah z raznoraznimi izdelki, ki jih bodo samo za vas predstavili naši že znani pa tudi novi razstavljalci. Oblačila, knjige, začimbe, igrače, tobačnice pa še marsikaj se bo našlo. Izvajali bomo tudi ustvarjalne delavnice za otroke in porisovalnico malih obrazkov. Proti ušesnemu dolgčasu bo nastopil Radio Marš, v večernih urah pa Dj Ficko.
Da ne boste shirali in dehidrirali ob vsem tem sejemskem dogajanju, bosta poskrbela Gudstaf Kuhna in Gudstaf Šank z vegansko enolončnico za lačne, palačinkami in pecivom za sladkosnede, s kuhanim vinom in čajem za premražene in široko ponudbo ostalih pijač za izbirčne. Obiskal nas bo Gudstaf Mraz, to je bratranec Dedka Mraza v tretjem kolenu sedme sestrične po mamini strani in v prazničnem duhu obdaroval vse otroke prisotne na Marketu in živali v mariborskem zavetišču. Tukaj pa pridete na vrsto VI, dragi obiskovalci, razstavljalci, simpatizerji in naključno prisotni. Pomagajte nam zbrati darila za otroke (igrače,knjige, šale, kape,šolske potrebščine,…,) in odeje ter hrano za živali v zavetišču.
Vstop prost!
jhj

petek / december 16 / 2016 / 22:00
MAGNETIC SHIFT
Čas je še za zadnjo edicijo magnetnih premikov v letošnjem ciklu. Nizke frekvence so se po septembru umirile, ionska masa pa je v magnetnem valovanju dosegla negibalno rotacijsko količino, pri čemer je sinusni vektor za razliko od magnetnega, dosegel nenapovedan in zavidljiv položaj v projekcijski ravnini. Vse ostale ravninske dele opisuje kvantna teorija polja, kadar pa govorimo o sorazmerju med najnižjimi frekvenčnimi toni in meritvami je jasno, da standardni model povroča elektrošibke in močne interakcijske valove iz drugih galaksij. Magnetno polje je pripravljeno na najnižje frekvence spodnjega spektra, ki jih bomo tudi tokrat lahko slišali samo v dvorani Gustaf…
►Elektromagnetne enačbe bodo računali in potencirali:

►Mr. Mehikano (Mucha Lucha, BiH) [Breaks, Ghetto Funk]
•Mucha Lucha Blogspot: www.mucha-­-lucha.blogspot.com
•Mucha Lucha: www.muchalucha.ba
•Facebook: www.facebook.com/muchalucha2010
•Soundcloud: https://soundcloud.com/mr-­-mehikano

►Zlijay (BIH) [Neurofunk Drum & Bass]
•Facebook: www.facebook.com/MixmasterZlee

►Gogo Ba (BIH) [Breakbeat, Jungle, Drum & Bass]
•Mixcloud: www.mixcloud.com/gogoba

►Hedon (Ilegal Kru) [Neurofunk, Tech-Step, Drum & Bass]
•Mixcloud: www.mixcloud.com/illegalkru

►Useless D.I. (Diablo Loco Records) [Neurofunk Drum & Bass]
•Facebook: https://www.facebook.com/UselessDI
•Soundcloud: https://soundcloud.com/useless-di
•Web: www.useless-di.co

►Urbadur [Ghetto Funk]
Soundcloud: https://soundcloud.com/urbanambro-i

►VISUALS & SCENOGRAPHY:
►TAC [Hedonistic Creativity, Mladinin oder], KSELMAN◄
Prispevek: 5€
ouzg

sobota / december 17 / 2016 / 22:00
PARADISE GARAGE REVIVAL

Najbolj kultni njujurški underground klub v sedemdesetih in osemdesetih z Larry Levanom na čelu si zasluži malo nostagičnih opevanj, zato bosta v večeru sobotne vročice dj-ja TETRAGRAMMATON in ALBATROS s svojo zbirko vinilk skušala lokalnemu občinstvu pričarat glasbeno posteljo v kateri so spali legendarni dj-i, dive in večni umetniki, katerih glasbo so vrteli Larry in ekipa, da so lahko vsaki vikend zapolnili rajsko garažo s plesnimi čeveljci množice. Glasba iz tistih časov in nova preobleka starih gruvov ter glasbenih stilov, kot so dico, funk, garage in house, je tisto na kaj boste naleteli, ko boste prestopili prag Gustafa sedemnajstega decembra po deseti uri zvečer.

Vstop prost!

puh

Gustaf Pekarna

13. 12. 2016

Avtor

Administrator