Šport

Ob odprtju Čopove proge tudi zabava po smučanju

Po končani Zlati lisici in tekmovanjih FIS, ki se zaključujeta 11. januarja, bo na Mariborskem Pohorju znova v ospredju rekreativno smučanje, za smučarje pa ob dosedanjih progah pripravljamo še dodatna smučišča. Tako 12. januarja uradno odpiramo Čopovo progo, kar bomo pospremili tudi z zabavo po smučanju (Après Ski) na terasi Gondola Fun bara, ki se bo začela ob 13. uri. Med smučarje bomo brezplačno razdelili 200 litrov vročega napitka.
Z odprtjem legendarne »Čopke« bo smuka s Pohorja do doline možna po dveh progah – od četrtka bo namreč smučarjem ponovno na razpolago tudi celoten Snežni stadion. Na nekoliko manj zahtevni Čopovi progi pa bo poleg dnevne med četrtkom in soboto potekala tudi nočna smuka. Ta je Mariborčanom, ki imajo bonitetno kartico in z osebnim dokumentom izkažejo svoje stalno prebivališče v Mariboru, še naprej na razpolago za samo 10 evrov.
Ob omenjenih progah na Mariborskem Pohorju smo že 10. januarja prvič v letošnji zimski sezoni odprli tudi smučišče Pisker na Areškem Pohorju. Zaradi odprtja dodatnih prog je od tega tedna spet v veljavi redni cenik smučarskih vozovnic.

visitpohorje_bolfenk_apresskicopka_fb-post-jan17

Marprom

11. 1. 2017

Avtor

Administrator