Tehnologija

 Samsung z Galaxy Tab S3 in Galaxy Book, ki nudita izboljšane razvedrilne vsebine in večjo učinkovitost, razširil svoj portfelj tabličnih računalnikov

Nova tablična računalnika dokazujeta, da Samsung sledi svoji dediščini zagotavljanja najboljših Galaxy tehnologij

 

Ljubljana/Barcelona, 26. februar 2017 – Samsung Electronics je danes predstavil Samsung Galaxy Tab S3 in Samsung Galaxy Book,  elegantno oblikovana tablična računalnika z napredno tehnologijo, ki nudita premium mobilno izkušnjo. Galaxy Tab S3 navdušencem nad digitalnimi vsebinami zagotavlja izjemno video in igralniško izkušnjo, poleg tega pa je vsestransko uporaben kot orodje za doseganje učinkovitosti. Medtem ko Galaxy Book zagotavlja boljšo računalniško zmogljivost za delo in zabavo.

 

Galaxy Tab S3 ima 9,7-palični Super AMOLED zaslon, Galaxy Book pa je na voljo v dveh različicah –  10,6-palični TFT LCD in 12-palični Super AMOLED zaslon.

 

Nova tablična računalnika, predstavljena na kongresu MWC, prinašata premium Galaxy tehnologijo, vključno z:

 

  • HDR (»High Dynamic Range«) video vsebino: Galaxy Tab S3 in 12-palični Galaxy Book podpirata video v obliki HDR (10-bitne barve) za resnično doživetje barv in digitalnih vsebin.
  • Samsung Flow: Samsung Flow omogoča brezhibno delo na poti. Uporablja biometrično avtentifikacijo za varno prijavo in brezžično povezavo s kompatibilnimi napravi za prenos dokumentov z mobilnih naprav. Samsung Flow sinhronizira obvestila o sporočilih tako, da uporabniki nikoli ne zamudijo pomembnih sporočil, ne glede na to ali uporabljajo mobilni telefon ali tablični računalnik.
  • Izpopolnjen S Pen*: S Pen z 0,7 mm konico in povečano občutljivostjo na dotik omogoča resnično izkušnjo pisanja. Vključuje tudi priročne funkcije, kot so Screen Off Memo za hitre zapiske, PDF Annotation za enostavno dodajanje besedila in Advanced Drawing Tools za profesionalno risanje.

 

Oba tablična računalnika prinašata inovativno Galaxy tehnologijo podjetja Samsung, vključno z glavno kamero, ločljivosti 13 milijonov slikovnih pik, ki omogoča samodejno ostrenje, in sprednjo kamero, ločljivosti 5 milijonov slikovnih pik, za visoko kakovostne fotografije. Tablična računalnika imata tudi razširljiv pomnilniški prostor**, omogočata hitro polnjenje baterije in sta energijsko učinkovitejši, kar zagotavlja do 12 ur predvajanja videov na Galaxy Tab S3 in do 10,5 ur na Samsung Book.

 

“Pri podjetju Samsung smo zavezani k premikanju mej na področju mobilnih in računalniških izkušenj z zagotavljanjem najboljših naprav v razredu, ki zadovoljujejo različne potrebe in zahteve uporabnikov mobilnih naprav,” je povedal DJ Koh, predsednik sektorja mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics. “Naša novi tablična računalnika sta zasnovana na premium tehnologiji, ki nudi učinkovito in vsestransko izkušnjo za uporabnike, ne glede na to ali so doma, v službi ali na poti.”

 

Samsung Galaxy Tab S3: Optimiziran za razvedrilne vsebine, a kljub temu omogoča vsestransko uporabo

 

Samsung Galaxy Tab S3 je, z osupljivim AMOLED zaslonom in možnostjo kino izkušnje s 4K predvajanjem videov, mobilno zabavo dvignil na naslednjo stopnjo. Galaxy Tab S3 je tudi prvi Samsung tablični računalnik s quad-stereo zvočniki, proizvajalca AKG Harman, ki zagotavlja edinstveno vizualno in slušno izkušnjo. V sodelovanju s partnerji, kot je na primer Amazon, lahko uporabniki neposredno dostopajo do originalnih HDR videov.

 

Galaxy Tab S3, ki je optimiziran za igranje iger, vključuje Vulkan API vmesnik za vrhunsko grafiko, Game Launcher za izboljšani uporabniški vmesnik in osebno izkušnjo igranja ter tudi načine Ne moti za nemoteno igranje.

 

Galaxy Tab S3 z vgrajenim S Pen uporabnikom omogoča, da so bolj učinkoviti in ustvarjalni ter lahko počnejo več stvari hkrati. Galaxy Tab S3 je zasnovan tako, da s hitrim polnjenjem in daljšim življenjem baterije omogoča uporabnikom, da so vedno povezani.

               

Specifikacije: Samsung Galaxy Tab S3

 

  Samsung Galaxy Tab S3
ZASLON 9,7-palični Super AMOLED QXGA (2048×1536)
ČIPI Qualcomm® Snapdragon™ 820

Quad Core 2.15GHz + 1.6GHz

LTE PODPORA LTE Cat.6 (300Mbps)
SPOMIN 4GB + 32GB

microSD do 256GB

KAMERA 13MP AF + 5.0MP, Flash
PRIKLJUČEK USB 3.1 (Tip C)
SENZORJI Merilnik pospeškov, Hall senzor, RGB senzor, čitalec prstnih odtisov, žirosenzor, geometrijski senzor
BREZŽIČNA POVEZLJIVOST Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 2X2 MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 4.2
GPS GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO
DIMENZIJE, TEŽA 237.3 x 169.0 x 6.0mm 429g (Wi-Fi) / 434g (LTE)
ZMOGLJIVOST BATERIJE 6,000mAh,

hitro polnjenje

OS/NADGRADNJA Android 7.0
SAMSUNG STORITVE in APLIKACIJE Samsung Smart Switch, Samsung Notes, Air Command, Samsung Flow
VIDEO Snemanje: 4K (3840×2160) @ 30fps

Predvajanje: 4K (3840×2160) @ 60fps

 

* Vse funkcije, lastnosti, specifikacije in druge informacije o napravah navedene v tem dokumentu, vključno s koristmi, oblikami, cenami, komponentami, zmogljivostmi in razpoložljivostjo, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila ali drugih obveznosti.

** Dodatne pomnilniške enote se prodajajo ločeno od naprave.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali Barbara Žejn, +386 (0)40 16 88 52, barbara.zejn@grayling.com

26. 2. 2017

Avtor

Administrator