Šport

Novi član naše rokometne družine

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško še naprej strmi k povezovanju vrhunskih športnikov in mednje sodi tudi alpski smučar Martin Čater, ki si je v letošnji sezoni priboril vozovnico za nastop na finalu svetovnega pokala

Združimo moči! To je bila ena prioritetnih nalog našega kluba že ob koncu lanske sezone, v letošnji pa se trudimo zgodbo nadaljevati in nadgrajevati. Potem, ko so nam lani na pomoč ob koncu sezone priskočili klubi in uspešni športniki s celjskega (NK Celje, ŽKK Athlete Celje, HK ECE Celje, alpski smučar Klemen Kosi, deskar na snegu Rok Marguč in mnogi drugi), smo letos že na samem začetku tekmovalnega leta, ob krstu v ligi SEHA, spet dočakali njihovo izdatno podporo. Bodisi preko družbenih omrežij bodisi na prizorišču samem. Že tako zanimivi druščini so se priključili olimpijska prvakinja v judu Tina Trstenjak, srebrni z iger v Riu, kajakaš Peter Kauzer in bronasta judoistka Ana Velenšek.

A družina naših podpornikov je iz dneva v dan večja. Že ta četrtek bomo pred obračunom Lige prvakov z Rhein Neckar Loewnom v Zlatorog povabili alpskega smučarja Martina Čatra, ki je navdušil v letošnji sezoni svetovnega pokala in si na prav zadnji superveleslalomski preizkušnji privozil 6. mestom, s katerim se je uvrstil na finale svetovnega pokala v ameriški Aspen. To je obenem njegov največji uspeh v karieri, zavihtel se je med 25 najboljših superveleslalomistov na zemeljski obli in je sploh prvi član celjskega SD Uniorja po Bernardu Vajdiču, ki bo nastopil na finalu svetovnega pokala.

Čestitamo Martin in dobrodošel doma!

#enkratzacelevednozacele #zdruzimomoci

13. krog rednega dela VELUX EHF Lige prvakov med RK Celje Pivovarna Laško in Rhein-Neckar Löwen bo na sporedu v četrtek, 2. marca ob 19:00h v dvorani Zlatorog v Celju. Celjski rokometaši potrebujejo vašo podporo, zato bodite v četrtek z njimi v Zlatorogu.

 

Po vstopnice za celjske tekme tudi na PETROL

Še na tej tekmi otrokom podarimo brezplačen ogled – klikni za več informacij

Za konec domače serije tekem ob zaključku rednega dela tekmovanj, pa sedaj sledi še izjemno pomembna tekma z Rhein Neckar Lowenom (2. marec ob 19h – POZOR tekma je prestavljena).  Pohitite z nakupom vstopnic, ki so v predprodaji cenejše – klik na NAKUP na tej povezavi in bodite opora celjskim vitezom. Od sedaj dalje pa so v mreži Mojekarte na voljo tudi na bencinskih servisih PETROL. In še enkrat – za otroke do petnajstega leta je ogled teh tekem brezplačen.

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško

1. 3. 2017

Avtor

Administrator