Družabno

Men’s Night s filmom Logan: Wolverine v Cineplexxu Kranj

Kranj, 3. marec 2017 – včeraj so na filmskem večeru Men’s night v Cineplexxih po vsej Sloveniji na svoj račun prišli ljubitelji znanstvene fantastike. Novo poglavje v sagi enega od najsijajnejših stripovskih junakov – Logan: Wolverine je navdušil obiskovalce. Ali bo Logan (v glavni vlogi Hugh Jackman) res najboljši film letošnjega leta so preverili tudi nekateri znani obrazi: Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics, stand up komika Klemen Bučan in Miki Bubulj, fotograf Aleš Bravničar, glasbenik Rok Terkaj, radijski voditelj Klemen Bunderla, igralec Aliash Tepina ter hokejist Aleš Mušič. Prost večer za obisk kina s prijateljico sta si vzeli manekenka Iryna Osypenko Nemec in novinarka Ana Raščan. Modna blogerka, Ajda Sitar pa si je film ogledala v družbi fanta Jana Žumerja.

 

Za dobro vzdušje v dvorani je poskrbel moderator Uroš Bitenc. Vsi obiskovalci Men’s nighta so prejeli promocijski izvod revije Avto magazin, srečni nagrajenec pa se je razveselil filmske nagrade. Četrtkov večer se je v Kranju nadaljeval ob osvežilnih koktajlih v Luxury baru.

 

FOTO: MEDIASPEED

LOGAN: WOLVERINE v Cineplexxu od 2. marca.

Rezervacija in nakup vstopnic: https://www.cineplexx.si/movie/logan-wolverine/

Piše se leto 2029. Mutantov skorajda ni več. Od sveta odmaknjeni in potrti Logan se zapija v svojem skrivališču nekje v zakotju blizu mehiške meje in se preživlja z občasnim delom kot najeti šofer. Njegova sotrpina v izgnanstvu sta izobčenec Caliban in bolehni profesor X, ki ga pestijo čedalje hujši napadi bolezni. Toda Loganov poskus, da se skrije pred svetom, in njegove dosežke ogrozi prihod skrivnostne in izjemne ženske z nujno prošnjo…

 

 

 

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

 

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

 

Mobile: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

 

Cineplexx. Naš svet kina. Od leta 1967.

3. 3. 2017

Avtor

Administrator