Splošno

NOVA SERIJA IZVRŠNIH PRODUCENTOV RIDLEYA SCOTTA, STEVENA KNIGHTA IN TOMA HARDYA „TABU“ (ang. „TABOO“)

 

 HBO PREMIERA: 17. MARCA OB 20.00 h NA HBO-ju

 

VSI DELI SO ŽE DOSTOPNI NA SPLETU NA HBO GO-JU

 

V GLAVNIH VLOGAH: TOM HARDY, LEO BILL in OONA CHAPLIN

 

 

Pohvaljeno hit serijo Toma Hardyja „Tabu“ (Taboo) bomo na HBO kanalu spremljali od 17. marca ob 20.00 h. Novi deli bodo na sporedu vsak petek ob enakem času.

 

Naj spomnimo, da so vsi deli že dostopni preko spletne storitve videa na zahtevo HBO GO (www.hbogo.si).

 

O seriji:

 

Temačno nadrealistična serija “Tabu” spremlja pustolovca Jamesa Keziaha Delaneyja (Tom Hardy), moža, ki je bil na koncu sveta in se v domovino vrne nepovratno spremenjen. Potem ko so mislili, da je mrtev, se iz Afrike vrne v London, kjer je podedoval tisto, kar je ostalo od mogočnega očetovega ladijskega imperija. Rad bi na novo začel življenje, vendar je zapuščina očeta strupeno darilo. Sovražniki prežijo za vsakim vogalom in James se mora znajti na čedalje bolj zapletenem ozemlju, da bi se izognil smrti. Obdajajo ga zarote, umori in izdaje, temačna družinska skrivnost pa se razkrije v vnetljivo zgodbo o ljubezni in nezvestobi.

 

Ustvarjalci osemdelne dramske serije “Tabu” so Steven Knight, Tom Hardy in Chips Hardy, ki je hkrati tudi svetovalni producent. Izvršni producenti so Ridley Scott in Kate Crowe za “Scott Free”, Tom Hardy in Dean Baker za “Hardy Son & Baker” ter Steven Knight ob producentu Timothyju Bricknellu. “Tabu” sta režirala Kristoffer Nyholm (od 1 – 4 dela) in Anders Engström (od 5 – 8 dela), serija pa je že tretje sodelovanje Hardyja in Knighta po filmu “Locke” in seriji “Peaky Blinders”.

 

 

 

 

 

 

O HBO-ju EUROPE

 

Home Box Office, vodilna ameriška plačljiva televizijska mreža ponuja osnovne in plačljive zabavne programe prek kabelskih omrežij, satelitskega sprejema ter mikrovalovnih večtočkovnih distribucijskih sistemov (MMDS). HBO Europe v lasti Home Box Office Inc. trenutno zagotavlja osnovne in plačljive televizijske kanale v 15 državah: na Madžarskem, Češkem, Slovaškem, Poljskem, v Romuniji, na Nizozemskem, Bolgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji in BIH. Na Nizozemskem HBO Europe ponuja programe v standardni in visoki ločljivosti (HD), HBO On Demand in HBO GO pod okriljem HBO Nederland, skupnega podjetja HBO in Ziggo BV. HBO Nordic se je opredelil kot „hiša dobrih serij“, ki svojo video-on-demand storitev ponuja preko posredništva operaterjev na Švedskem, Finskem in Danskem, kot tudi neposredno naročnikom.

 

HBO Europe ponuja pet visokokakovostnih filmskih programov (HBO, HBO2, HBO 3, Cinemax in Cinemax 2), pet digitalnih kanalov (HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, Cinemax HD in Cinemax2 HD), poleg tega pa še naročniško storitev videa na zahtevo HBO ON DEMAND ter internetno storitev videa na zahtevo HBO GO.

 

HBO in Cinemax s svojimi multipleksi ter storitvami z dodano vrednostjo v gledalčev dom prinašata največje filmske uspešnice, nagrajeno lastno produkcijo, serije, ekskluzivne prireditve, zimzelene filme, uspešnice s filmskih festivalov ter mednarodne in evropske filme.

 

HBO Europe ima sedež v Budimpešti na Madžarskem.

 

 

Dodatne informacije poiščite v Press Roomu, ki je namenjen ravno Vam:

http://pressroom.hbo.si

 

HBO Adria d.o.o.

Tel.      +385 1 6681591

Fax:      +385 1 6681592

Marina Maslać marina.maslac@hbo.eu

Andrijana Jeftović andrijana.jeftovic@hbo.eu

www.hbo.si

 

 

 

9. 3. 2017

Avtor

Administrator