Turizem

Portorož, Slovenija – 9. marec 2017: Na tiskovni konferenci francoskega ministrstva za zunanje zadeve in mednarodni razvoj v Parizu, je bil predstavljen seznam restavracij, ki jih je žirija izbrala za sodelovanje v projektu »Goût de France 2017«.

KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ ter restavracija Sophia sta bila izbrana za sodelovanje v mednarodnem projektu Goût de France 2017.

Portorož, Slovenija – 9. marec 2017:  Na tiskovni konferenci francoskega ministrstva za zunanje zadeve in mednarodni razvoj v Parizu,  je bil predstavljen seznam restavracij, ki jih je žirija izbrala za sodelovanje v projektu »Goût de France 2017«. Z veseljem in ponosom  sporočamo, da je bila med številnimi vodilnimi mednarodnimi restavracijami za sodelovanje pri tem izjemnem projektu izbrana tudi restavracija hotela Kempinski Palace Portorož, restavracija Sophia.

Že tretje leto zapovrstjo bo projekt “Goût de / Good France 2016” promoviral ter proslavljal francosko gastronomijo na prvi pomladni dan, 21. marca 2017, na številnih lokacijah širom sveta. Več kot 2000 kuharjev bo sodelovalo v projektu ter tako promoviralo odličnost zibelke evropske kuhinje in njene vrednote.

Naš Chef Daniel Pause vas vabi, da se nam pridružite v nepozabnem doživetju okusov slavne kuhinje. Dovolite nam, da vas popeljemo na pot slavljenja francoske kuhinje, katero boste okusili skozi izjemen meni, pripravljen posebej za to priložnost.

V sklopu dogodka smo za vas pripravili tudi posebno Goût de France ponudbo, v sklopu katere boste lahko zraven nepozabnega razvajanja brbončic, doživeli tudi nepozabno atmosfero bivanja v hotelu Kempinski Palace Portorož ter unikaten zajtrk v Kristalni dvorani.

Vabljeni na izjemno večerjo v dragulj kulinarike, restavracijo Sophio, 21. marca 2017!

Več informacij o projektu  »Goût de France / Good France 2017«:

Leta 1912 je Auguste Escoffier začel projekt »Les Diners d’Epicure«: en dan, en meni, serviran po  mestih celega sveta čim večjemu število gostov. Leta 2015 je prva edicija projekta »Goût de France  / Good France«,  nadgradila to idejo, s tem, da je vključila vse kategorije restavracij na globalni ravni. Tretje leto tega mednarodnega projekta bo potekalo 21. marca 2017, ko bo ponovno demonstrirana francoska kuhinja, katero je UNESCO zaradi njenega vpliva na svet, nedavno uvrstil v kategorijo “kulturne dediščine človeštva”.

 

Za več informacij o projektu, obiščite njihovo uradno spletno stran:

http://france.fr/fr/gout-france-good-france

Za rezervacije in informacije se obrnite na:

kempinski.com/portorozreservations.portoroz@kempinski.com • +386 5 692 7070

Petra Zierer

PR & Marketing Coordinator

Kempinski Palace Portorož
Obala 45 · 6320 Portorož · Slovenia

Tel: +386 (0)5 692 7666 · Mobile: +386 (0)40 457 171

petra.zierer@kempinski.com

www.kempinski.com/portoroz ·  Kempinski – Hoteliers since 1897

A member of Global Hotel Alliance · www.gha.com

Virtuoso Member – Specialists in the Art of Travel

9. 3. 2017

Avtor

Administrator