Družabno

Pravljično obarvan Ladies night v Cineplexxu Kranj

Kranj, 17. marec 2017 – včeraj zvečer je bil v Cineplexxih po vsej Sloveniji pravljično obarvan filmski večer. Obiskovalke marčevskega Ladies nighta je navdušil vizualni spektakel; brezčasna zgodba Lepotica in zver (Beauty and the Beast).

Eno izmed najbolj priljubljenih zgodb, ki so bile kadarkoli napisane si je ogledalo tudi nekaj znanih Slovencev. Disneyjevo klasiko sta si tudi ogledali Manca Izmajlova z družino ter glasbenica Raiven s prijateljico. Predah od priprav na letošnjo Evrovizijo si je vzel pevec Omar Naber.

 

Večer v kinu sta preživela tudi Kaja Flisar in Mirko Mayer. Za dobro vzdušje je v kranjskem Cineplexxu pred filmom poskrbela moderatorka Azra Selimanovič, obiskovalke so se razveselile svežega izvoda revije Nova, srečne izžrebanke pa unikatnih filmskih nagrad. Že tradicionalno so Kranjčanke po filmu poklepetale in delile filmske vtise.

 

Za okusen finger food je poskrbel catering Miha Chef ob kateremu se je lepo prilegla ohlajena sladka penina iz Radgonski goric.

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana. POVEZAVA WETRANSFER – GALERIJA SLIK POVEZAVA IZBOR SLIK-ZNANI POVEZAVA – GLERIJA NA MEDIASPED.NET GALERIJA FB CINEPLEXX SLOVENIJA

Lepotica in zver (Beauty and the Beast) v vseh Cineplexx kinih od 16. marca

Napovednik: http://www.cineplexx.si/movie/lepotica-in-zver/ “Lepotica in zver” je zgodba o čudovitem potovanju Belle (Emma Watson), pametne, lepe in samostojne mlade ženske, ki jo Zver (Dan Stevens) kot ujetnico zapre v svoj grad. Kljub prestrašenosti, se Belle spoprijatelji z začaranim grajskim osebjem in sčasoma vidi, da je za robustno strašnim videzom Zveri prijazno srce pravega princa.

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager CINEPLEXX SLOVENIJA

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si

17. 3. 2017

Avtor

Administrator