Gospodarstvo

POLJSKO-SLOVENSKI INVESTICIJSKI FORUM

ki bo v ponedeljek, 27. marca od 14.30 do 17.00 ure
na Gospodarski zbornici Slovenije, Dvorana A, 1. nadstropje

Dogodek bo potekal v okviru uradnega obiska predsednika Republike Poljske Nj. Eks. g. Andrzeja Dude v Sloveniji ob obeležitvi 25 letnice vzpostavitve diplomatskih in gospodarkih odnosov med državama.

Srečanje bosta s svojo prisotnostjo počastila tudi predsednika Republike Poljske in Republike Slovenije. Poljski predsednik se bo ob tej priložnosti vpisal tudi v knjigo častnih gostov GZS.

V okviru poslovnega dogodka bodo predstavljene gospodarske in investicijske priložnosti za skupno sodelovanje med slovenskimi in poljskimi gospodarstveniki, konkretne izkušnje tako poljskih kot slovenskih podjetnikov in investitorjev, pa tudi priložnosti za skupno sodelovanje na tretjih trgih. Udeležence bosta nagovorila oba predsednika.

Podroben program dogodka se nahaja na Internet strani

Vljudno vabljeni!

 

AKREDITACIJE

Predstavniki medijev boste za spremljanje obiska potrebovali AKREDITACIJSKE PRIPONKE, zato vas prosimo, da se akreditirate prek spletnega akreditacijskega sistema Urada Vlade RS za komuniciranje. (http://akreditacije.ukom.gov.si/)

Akreditirate se lahko do torka, 21. marca 2017, do 19. ure. Akreditacijske priponke boste predstavniki medijev lahko prevzeli v četrtek, 23. marca 2017, na Uradu Vlade RS za komuniciranje (Gregorčičeva 25, Ljubljana), med 11. in 14. uro.

Za morebitna dodatna vprašanja in pomoč pri postopku akreditiranja smo vam na voljo na e-naslovu info.ukom@gov.si. Obisk bo spremljala Alenka Čebular (051 676 553, alenka.cebular@gov.si).

20. 3. 2017

Avtor

Administrator