Gospodarstvo

VABILO MEDIJEM NA NOVINARSKO KONFERENCO

 

ki bo v sredo, 22. marca, ob 11. uri,

na GZS, Dimičeva 13, v Ljubljani, Poslovna oaza (7. nadstropje).

 

Predstavili bomo poudarke 4. mednarodne MSP konference, ki bo 28. marca v Postojni ter 2. sejem MEDICAL, ki bo potekal od 6. do 8. aprila v Gornji Radgoni.

 

Na novinarski konferenci bomo z vami:

  • Vida Kožar, direktorica GZS-Podjetniško trgovske zbornice,
  • Jana Tolja, vodja programskega odbora 4. konference MSP, svetovalka župana, MO Koper,
  • Mojca Šimnic-Šolinc, predsednica Združenja SLO MED, direktorica Tosama, d.o.o. in
  • Mateja Jaklič, izvršna direktorica, Pomurski sejem, d.d.

 

Vljudno vabljeni!

Več informacij: GZS-Podjetniško trgovska zbornica, 01 58 98 312, ptz@gzs.si.

 

————————————-

Leto je okoli in spet vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na letošnji že četrti mednarodni MSP konferenci, ki bo v torek 28. marca 2017, v Postojni. 

Predstavljeni bodo primeri dobrih praks upravljanja mestnih središč v Sloveniji (Koper) in v tujini (Beljak, Lizbona). Tako Koper kot Lizbona sta bila v letu 2015 prejemnika prestižnega priznanja za spodbujanje podjetništva.

Vsebinska rdeča nit letošnje konference je tema »UPRAVLJANJE MESTNIH SREDIŠČ – TCM«. Moto 4. mednarodne konference MSP je »Pametna, aktivna in povezana mesta«. Tudi letos bomo konferenco zaokrožili z Memorandumom MSP za oživitev dejavnosti MSP v starih mestnih jedrih, ki ga bomo ob zaključku konference posredovali Vladi RS. Na konferenci bomo že četrtič podelili tudi priznanje Pomladni veter, posamezniku oz. organizaciji v Sloveniji, ki je po mnenju članov GZS, največ prispeval k razvoju podjetniškega okolja v Sloveniji.

Več o konferenci: https://konferencamsp.gzs.si/

 

————————————-

 

 

Po uspešni premieri mednarodnega sejma sodobne medicine, ki je bil tako s strani razstavljavcev kot tudi obiskovalcev zelo pozitivno sprejet, vas vabimo na drugi sejem MEDICAL, ki bo v Gornji Radgoni od četrtka 6. do sobote 8. aprila 2017. Sejem MEDICAL, ki ga organiziramo v sodelovanju z Združenjem proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov SLO-MED v okviru GZS Podjetniško trgovske zbornice, vam ponuja odlično priložnost za predstavitev naprednih izdelkov in storitev na področju medicinske opreme in tehnologij, farmacije, alternativnih oblik zdravljenja, preventive in zdravega bivanja.

 

Vsebinski poudarki sejma MEDICAL 2017 bodo na inovacijah in novih tehnologijah v zdravstvu, celostni obravnavi pacienta, sodobni rehabilitaciji ter proaktivni skrbi za zdravje na delovnem mestu. Posebna pozornost bo posvečena tudi ozaveščanju o zdravemu načinu življenja v vseh življenjskih obdobjih in dolgoživi družbi. Predstavitve in dogajanja bodo še toliko zanimivejše, ker bo država partnerica sejma v letu 2017 Velika Britanija.

 

Združenje proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov SLO-MED, v okviru GZS Podjetniško trgovske zbornice, ki je partner Pomurskemu sejmu bo 6. aprila ob 13. uri organiziralo okroglo mizo z naslovom Novo orodje – ekonomsko učinkovita ponudba v javnih naročilih (s primeri iz prakse). Okrogla miza bo postregla z naslednjo vsebino: Etični kodeks, orodje MEAT – predstavitev, primer slabe/dobre prakse centralnega javnega razpisa, orodje MEAT in njegova implementacija v centralni javni razpis.

 

 

Več o sejmu Medical si lahko ogledate na: https://slomed.gzs.si/vsebina/MEDICAL-1-MEDNARODNI-SEJEM-SODOBNE-MEDICINE.

 

—————————–

 

 

Mag. Tajda Pelicon
Vodja za strateško komuniciranje
20. 3. 2017

Avtor

Administrator