Tehnologija

OMS – Informacijska infrastruktura v vaših rokah / 30. marec 2017

Spoštovani! Sodobna informacijska okolja niso več samo na vaši lokaciji, temveč se razprostirajo od računalnikov na mizah do podatkovnih centrov po vsem svetu. To prinaša s seboj nove izzive pri upravljanju, zaradi česar potrebujete sodobna orodja za učinkovit vpogled in nadzor za okolja v oblaku in na vaši lokaciji. Microsoft Operations Manager Suite podjetjem vseh velikosti omogoča upravljanje celotne informacijske infrastrukture in ne le Microsoftovih izdelkov. Pridružite se nam na spletnem seminarju 30. marca 2017 do 10.00 do 11.00, kjer vam bosta vrhunska strokovnjaka predstavila, kako upravljati sodobna informacijska okolja.

Rok Rogelj, vodja programov, in Ivan Kovač, sistemski inženir, prihajata iz podjetja SRC in prinašata širok nabor izkušenj s področij upravljanja, razvoja strežniških sistemov in kompleksnih večuporabniških sistemov. Predstavila bosta, kako lahko v enem orodju izvajate vsa potrebna opravila, si zagotovite hiter dostop do informacij ter kjerkoli in kadarkoli upravljate svoje okolje v oblaku in na lokaciji.

Na spletnem seminarju boste pobliže spoznali orodje Microsoft Operations Manager Suite in izvedeli, kako ga lahko uporabite za boljše upravljanje v podjetju.

Na spletni seminar se brezplačno prijavite tukaj, več informacij o dogodku, pa lahko najdete na spletni strani.

S spoštovanjem, Microsoftova ekipa

28. 3. 2017

Avtor

Administrator