Splošno

Delat grem! – Banka povezovanj vabi mlade z idejami

Pozdravljeni!

Smo skupina mladih in zagnanih sodelavcev, ki v okviru Mladinskega kulturnega centra in projekta Delat grem! pripravlja za mlade priložnost, ki je ne gre zamuditi!

 

V okviru sklopa Banka povezovanj želimo povabiti vse mlade, stare od 15 do 29 let, z željo in motivacijo po osebnem in profesionalnem razvoju, pa tudi tiste, ki bi želeli pridobiti več samozavesti, da se nam pridružijo in se z našo mentorsko podporo razvijejo v profil oseb, ki je iskan na trgu dela. Banka povezovanj bo tako nudila spoznavanje projektnega in mladinskega dela. Mladim bomo omogočili, da se vključijo v usposabljanje na način, da se prijavijo na razpis, ki smo ga pripravili za njih. V primeru, da bo njihov projekt izbran, bodo imeli možnost razvijati svojo idejo, ki bi doprinesla k povezovanju z lokalnimi organizacijami, hkrati pa bodo z naše strani ves čas podkrepljeni s finančno in z mentorsko podporo. Bere se zanimivo, kajne?

Da bo prijava in razvoj lastnih idej lažja, vabimo vse mlade z idejami na usposabljanje Projektno vodenje, kjer bomo z izkušenimi trenerji pokrili tematike projektnega managementa. Usposabljanje bo potekalo v dveh delih, in sicer 13. in 14. aprila ter 4. in 5. maja, vsak dan med 10. in 16. uro, poskrbeli bomo tudi za kosilo. Prijave zbiramo do torka, 11. aprila. Zainteresirani se lahko prijavijo z e-mailom (ime, priimek, telefonska številka) na tanja.veber@mkc.si.

Za več informacij se lahko obrnete na:

Hvala za vaše sodelovanje že vnaprej,

Ekipa Delat grem

11. 4. 2017

Avtor

Administrator