Splošno

LJUBKE LAŽNIVKE

Na Fox life prihajajo lažnivke – Ljubke lažnivke. Serija bo na sporedu od 5. maja dalje od ponedeljka do petka ob 22.55.

V tretji sezoni je minilo poletje, odkar so Aria, Emily, Hanna in Spencer odkrile, da je Mona “A”, in izvedele za smrt Maye. Zdi se, da je groze konec. Domnevni morilec je za rešetkami in mesto Rosewood počasi celi stare in nove rane. Vsako od štirih deklet je poletje preživelo po svoje.

Aria je obiskovala tečaj fotografiranja, Spencer se je pripravljala za faks na Hollisu, Hanna je hodila na kuharske tečaje s Calebom, Emily pa je gradila hiše na Haitiju. Toda kar se zdi “normalno” za vsako posebej, to ne drži nujno za vse, saj še vedno niso povsem prišle k sebi po tem, kar se je zgodilo. Zaradi posttravmatskega stresa, jeze in novih skrivnosti štiri dekleta še zdaleč niso dobro.

Na Fox life bomo spremljali, kako so se dekleta spet zbrala pred drugo obletnico Alisoninega izginotja in ponovno zavzela obrambno držo, ko šokanten dogodek pretrese Rosewood. Igrajo: Troian Bellisario – Spencer Hastings Ashley Benson – Hanna Marin Tyler Blackburn – Caleb Rivers Holly Marie Combs – Ella Montgomery Lucy Hale – Aria Montgomery Ian Harding – Ezra Fitz

LJUBKE LAŽNIVKE, 3. SEZONA OD 5. MAJA OD PONEDELJKA DO PETKA OB 22.55 PREMIERA ZA KANAL

KATJA MLAKAR

M:+386 41 325 440
E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ

M:+386 41 875 160
E:domen.mavric@avi.si

13. 4. 2017

Avtor

Administrator