Kozmetika

Majhni koraki za vas, veliki za naravo

 

Ob prihajajočem dnevu Zemlje (22.4.2017) se vprašajte, ali naredite dovolj za boljši jutri vseh nas, za naš skupen dom, planet, ki ga imenujemo Zemlja. In če ste med tistimi, ki verjamete, da lahko z majhnimi spremembami vsakodnevnih navad izboljšate kakovost svojega življenja in hkrati prispevate k svetli prihodnosti za vse, razmišljate pravilno. Začnite z drobnimi koraki zase, a velikimi za naravo.

Če le lahko, se v službo odpravite s kolesom ali peš. Telesna aktivnost v jutranjih urah vas bo napolnila s potrebno energijo za ves dan in okrepila v vaš metabolizem. Hkrati se boste izognili jutranji prometni konici, iskanju parkirnega prostora in drugim prometnim nevšečnostim, ki dodatno onesnažujejo zrak.

Odklonite uporabo plastičnih vrečk in nakup pospravite v praktično in stilsko dodelano vrečko za večkratno uporabo, ki bo le še dopolnila vaš videz. Ob tem pa kupujte in uživajte še sezonsko hrano, pridelano v lokalnem okolju. Tako boste podprli lokalne pridelovalce in zaužili le svežo in zdravo hrano, ki do prodajnih polic ni prepotovala tisočih kilometrov.

Varčujte z naravnimi viri in energijo. Ugasnite luč, kadar zapustite prostor v stanovanju, ter zaprite pipo, ko si umivate zobe. Izberite raje osvežilen tuš kot vročo kopel, tako boste privarčevali z vodo. V začetku boste to morali narediti zavestno, kaj hitro pa bo vse skupaj postalo del vaše rutine.

In ne nazadnje, uporabljajte kozmetične izdelke, ki so ustvarjeni v sožitju naravo, torej na naravi in živalim prijazen način. Ti bodo vaši koži zagotovili najboljšo nego brez oporečnih sestavin, s čudovitimi naravnimi vonji. CD izdelki nudijo garancijo kakovosti, neoporečnosti in svež, sonaraven, v prihodnost usmerjen pogled na izdelke za nego kože.

Ob prihajajočem dnevu Zemlje osvojite majhne spremembe zase in velike za naravo ter bodite sprememba, ki si jo želite videti v svetu (Gandhi).

 

DODATNE INFORMACIJE ZA MEDIJE:

Aleš Miklaužič

SPEM Komunikacije

Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor

T: 02 228 44 30

E: ales.miklauzic@spem.si

 

 

Več informacij o blagovni znamki CD je na voljo tudi na: www.cd-koerperpflege.de.

14. 4. 2017

Avtor

Administrator