Družabno

Men’s Night s filmom HITRI in DRZNI 8 v Cineplexxu Kranj

Kranj, 13. april 2017najbolj zvesti oboževalci franšize Hitri in drzni so včeraj prišli na svoj račun in si ogledali že osmo nadaljevanje na filmskem večeru Men’s night v Cineplexxih po vsej Sloveniji. V Kranju smo v sodelovanju z Adria Drift Series, v Murski Soboti pa v sodelovanju Avto Klubom SRT pripravili razstavo predelanih in atraktivnih vozil.

V Kranju so svoje avtomobile predstavili: najboljši slovenski drifter Luka Marko Grošelj,  dvakratni prvak Adria Drift Serije Uroš Berdajs ter drugi zelo zanimivi gostje.

Dogodka so se udeležili tudi nekateri znani obrazi: Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics, stand up komik Miki Bubulj, novinarka Ana Raščan ter člani uredništva Avto in Moto magazin.

 

Za dobro vzdušje na parkirišču pred Planetom Tuš v Kranju je v popoldanskih urah in kasneje v dvorani poskrbel moderator Uroš Bitenc, ki je srečne nagrajence razveselili s super nagradami; naročnino na revijo Avtomagazin, drift taxi vožnjo z Luko Markom Grošljem ter vstopnicami za ogled Adria Drift Series dirke v Krškem.

Na sliki: zgoraj: Matjaž Podboršek – Dirkač Sierra Burnout Team, Luka Marko Grošelj – Dirkač 32nd Drift Squadron, Grega Berden –  predsednik Avtoklub Gas Tuning Team, Drey – Dirkač 32nd Drift Squadron, Martin Vrh – Adria Drift Series Show’n’Shine sodnik, Dejan Hercigonja – Adria Drift Series direktor dirke, Klemen Grilc – Brzina.si, spodaj: Dino Hajderović – igralec, Uroš Berdajs – Dirkač Berdajs Drift Team

 

 

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

Link do galerije slik – hi-res : https://we.tl/pKawGVKUoq

Hi_res izbor slik: https://we.tl/QLyQX7pBOG

galerija Mediaspeed – https://goo.gl/viVhOc

FB Cineplexx Slovenija https://goo.gl/Pff4VE

 

HITRI IN DRZNI 8 v Cineplexxu od 12. aprila.

Rezervacija in nakup vstopnic: http://www.cineplexx.si/movie/hitri-in-drzni-8/

 

 

 

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

 

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

 

Mobile: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

 

Cineplexx. Naš svet kina. Od leta 1967.

 

“I AIN’T AFRAID TO DIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

14. 4. 2017

Avtor

Administrator