Kozmetika

UJEMITE VAL

z novo dišavo DAVIDOFF Cool Water Wave

Popoln val. Nanj ste čakali. V zraku svežina, sonce sije s polno močjo, piš morskega vetra. Val postane mogočnejši in dviguje vas in vašo desko. To je pravi trenutek…en sam cilj je pred vami: veslati s polno močjo in ujeti val za popoln zavoj. Ko stojite na deski, vas obdaja veličastno morje. Adrenalin. Moč. Hitrost. Ta neponovljivi in neprimerljivi občutek je ujet v dišavi  DAVIDOFF Cool Water Wave, novi dišavi z mogočnim podpisom oceana iz hiše DAVIDOFF.

DAVIDOFF Cool Water Wave je poživljajoč vonj, ki vas ponese v divje valove…

 

 

To intenzivno moč deskanja na valovih je ujel trio priznanih parfumerjev —Francis Kurkdjian, Antoine Lie, and Jean Jacques—ki jim je uspelo ustvariti svež, modern in poživljajoč vonj hkrati. Povabilo, da zgrabite svojo desko in se podate naravnost v valove. Akvatična mešanica, ki jo plemenitijo zemeljske in lesne note.  Dišava se odpre z energičnim morskim akordom in grejpfrutom, ki se pomešajo ž živahnostjo sečuanskega popra.  Nato preseneti mešanica listov breze in brina. Pod vsem tem pa se skriva moški pačuli in čutna sandalovina.

Z navdihom v klasični, večni steklenički DAVIDOFF Cool Water Wave kljub vsemu prenaša modernost tudi v obliko. Barva akvamarina, izbrana med 50 odtenki modre, je simbol svežine in mogočnosti. Oranžna pa poudari športen duh dišave.

 

Obraz dišave  DAVIDOFF Cool Water Wave je igralec in strasten deskar Scott Eastwood, ki je obraz originalne  DAVIDOFF Cool Water dišave že od leta 2015. Scott Eastwood uteleša novo podobo znamke: odločno, polno energije in prepolno nove, modern svežine.

 

Nobenega dvoma ni o Scottovi ljubezni do morja in deskanja. DAVIDOFF Cool Water Wave oglasna kampanja je popolna podoba popolnega vala, popolnega deskarja, popolnega užitka.

 

Nič se ne more primerjati z občutkom hitrosti, ko ujamete pravi val… #catchthewave.

 
COOL WATER WAVE  EDT 40ML Toaletna voda za moške 36,76 €
COOL WATER WAVE  EDT 75ML Toaletna voda za moške 51,70 €
COOL WATER WAVE  S/G 150ML Gel za prhanje 22,82 €
COOL WATER WAVE  DEO 150ML Dezodorant za moške 21,83 €
COOL WATER WAVE  A/S 75ML Vodica po britju 40,55 €

 

Natali Duhovnik

Področni vodja izobraževanja & PR

Area training manager & PR

 

 

Leskoškova cesta 9e, 1000 Ljubljana, Slovenia

Tel: +386 1 586 22 50; Fax: +386 1 586 22 59

26. 4. 2017

Avtor

Administrator