Tehnologija

Najboljši pogled v vašem domu: Novi 32-palčni Philips LCD monitor prinaša osupljive barve v elegantnem, ukrivljenem dizajnu

  • Ultra Wide-Color tehnologija za natančno reprodukcijo barv
  • Adaptive Sync za izjemno gladko izkušnjo gledanja
  • Elegantna 1800R ukrivljenost za domačo uporabo

Ljubljana, 4. maj 2017 – MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner monitorjev blagovne znamke Philips, predstavlja novi 32-palčni ukrivljeni monitor iz svoje E-linije za domače uporabnike, ki prinaša osupljive barve in ukrivljeno izkušnjo gledanja v vsak življenjski prostor. S širokim vidnim kotom in sliko polne visoke ločljivosti, ki dopolnjuje vgrajeno Ultra Wide-Color tehnologijo, ta novi monitor bogati že impresivno linijo Philips ukrivljenih monitorjev in priča o zavezanosti podjetja MMD k ustvarjanju vsestranskega in celovitega portfelja v segmentu ukrivljenih zaslonov.

Vsestranskost in učinkovitost

Od monitorjev za domačo uporabo se pričakuje, da opravljajo različne naloge. Pri 32-palcih, je novi 328E8QJAB5 dovolj velik, da daje uporabnikom občutek prostornosti, ne glede na to, katero dejavnost opravljajo. Ukrivljenost zagotavlja, da se zaslon nežno ovije okoli linije pogleda uporabnika, kar lahko pomaga pri koncentraciji s spodbujanjem večje osredotočenosti na nalogo, ki jo uporabnik opravlja – kar je še toliko bolj pomembno v živahnem domačem okolju.

Najnovejši monitor je zasnovan tako, da uporabnikom nudi odlično kakovost gledanja za različne dejavnosti – od rutinskih nalog, kot so pošiljanje e-pošte prijateljem ali preverjanje socialnih omrežij, da aktivnosti, kjer kvaliteta gledanja naredi veliko razliko, kot so gledanje priljubljene serije na spletu ali urejanje video posnetkov pred objavo na spletu. Z ločljivostjo Full HD 1920 x 1080 slikovnih pik, formatom 16:9 in naprednim panelom s tehnologijo navpične poravnave (VA), bodo uporabniki uživali v ostri sliki pri vsaki aktivnosti. Najnovejša Ultra Wide-Color tehnologija omogoča, da 32-palčni zaslon ponuja širok barvni razpon – 103% NTSC in 126% sRGB (CIE 1931), kar poveča kakovost in natančnost barvne reprodukcije ter ustvari še bolj realistično izkušnjo gledanja. Z inovativno tehnologijo Adaptive Sync pa je zaslon natančno prilagojen za hitre akcije in zagotavlja izjemno gladko gledanje brez trzanja in trganje slike ali zamegljenosti gibanja.

Glede pozicioniranja zaslonov, je Artem Khomenko, produktni vodja monitorjev Philips za Evropo pri MMD, povedal: “Monitorji E-linije so zasnovani, da zagotavljajo izkušnjo gledanja, ki je ravno pravšnja za dom. Ta novi 32-palčni ukrivljen model je najnovejši v nizu inovativnih ukrivljenih zaslonov, ki jih prinašamo na trg v letošnjem letu. 328E8QJAB5 je zasnovan tako, da nudi uporabnikom prilagodljivo zmogljivost za številne aktivnosti, ki so del današnjega digitalnega načina življenja. Seveda lahko uporabniki uživajo tudi v varnosti že uveljavljene blagovne znamke, ki predstavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

E za Eleganco

Kar se tiče izgleda, najnovejši 32-palčni ukrivljeni zaslon zagotovo opravičuje podpis linije “E za Eleganco”. Privlačno ukrivljenost zaslona dopolnjuje ukrivljeno stojalo, sijajno črna in kovinska zaključna obdelava pa izvrstno dopolnjuje brezhibno eleganco oblikovanja, kar naredi ta zaslon za eleganten dodatek k dekorju katerega koli bivalnega prostora.

Pametni načini za še pametnejše gledanje

Tako kot drugi modeli iz E-linije, tudi 328E8QJAB5 ponuja impresiven izbor pametnih tehnologij, ki jih je mogoče prilagoditi za vsako dano nalogo. SmartContrast analizira vsebino zaslona in samodejno prilagaja barve in intenzivnost osvetlitve ozadja za izboljšanje izkušnje gledanja. Pri igranju iger, bodo uporabniki cenili način SmartImage Game, z izbiro nastavitev za optimizacijo temnih tonov, odzivnih časov in senčenja. Integrirana tehnologija Flicker-free je bila razvita za zmanjšanje potencialne utrujenosti oči, z rešitvijo ki uravnava svetlost in zmanjšuje utripanje za bolj udobno gledanje. Monitor bo poskrbel tudi za zvok, saj ima vgrajena stereo zvočnika za jasno zvočno reprodukcijo.

 

Novi monitor Philips 328E8QJAB5 E-Line bo na voljo od maja 2017 dalje po priporočeni prodajni ceni 329 €.

Tehnične značilnosti:

Model Philips 328E8QJAB5
Vrsta zaslona LCD VA LCD tehnologija
Vrsta osvetlitve W-LED
Velikost matrike 31.5-palcev / 80 cm
Razmerje stranic 16:9
Efektivno vidno področje 698.11 (H) x 392.69 (V)
pri 1800R ukrivljenosti
Optimalna ločljivost 1920 x 1080 @ 60Hz
Vidni kot 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Svetilnost 250 cd/m²
Število prikazanih barv 16.7 milijonov
Barvni razpon NTSC 103% (CIE 1976)
sRGB 126% (CIE 1931)
Izboljšava slike SmartImage game
Praktične lastnosti ·         Vgrajeni zvočniki: 3 W x 2

·         Ključavnica Kensington

·         Plug and Play združljivost: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Povezljivost ·         Signalni vhod: VGA (analogno), DisplayPort, HDMI (digitalno, HDCP)

·         Sinhronizacijski vhod: Ločena sinhronizacija, Sinhronizacija zelene

·         Avdio (vhod/izhod): Vhod za zvok, Izhod za slušalke

Podstavek ·         Nagib: -5/20 stopinj
Skrb za okolje ·         Varovanje okolja in energija: RoHS ne vsebuje svinca ali živega srebra

·         Embalažo je moč reciklirati: 100 %

Skladnost in standardi Skladnost s predpisi in standardi: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, CECP, BSMI, WEEE
Ohišje Barva: črna in grafitno siva

Zaključni sloj: blesteč

Kaj je v škatli ·         Monitor s podstavkom

·         Kabli: D-Sub (VGA), HDMI, Avdio, Napajalni

·         Uporabniška dokumentacija

 

 

Za dodatne informacije se obrnite na:

Digital Design d.o.o.

Hrastovec 22

1236 Trzin

Dušan Pristavec

M: +386 31 429010

E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

 

O podjetju MMD

Družba MMD (Multimedia Displays) je v celoti v lasti podjetja TPV, oblikovanega leta 2009 na podlagi licenčnega dogovora s Philipsom. MMD eksluzivno skrbi za proizvodnjo in prodajo monitorjev blagovne znamke Philips po vsem svetu. Združevanje moči blagovne znamke Philips in TPV-jevih izkušenj z izdelavo in oblikovanjem monitorjev postreže z zelo inovativnimi izdelki. MMD deluje mednarodno preko evropskega sedeža v Amsterdamu in lokalne pisarne v Pragi, ki skrbi za vzhodnoevropska tržišča. Preko svoje mreže lokalnih prodajnih zastopnikov MMD sodeluje z vsemi večjimi evropskimi distributerji in prodajalci IT-opreme. Oblikovalski in razvojni center podjetja se nahajata na Tajvanu. Za več informacij obiščite spletno stran www.mmd-p.com.

 

 

 

 

 

 

4. 5. 2017

Avtor

Administrator