Kozmetika

Collistar predstavlja edinstven koncept…


NERO SUBLIME®
Moč črnine, ki osvetljuje, popravlja in razstruplja!
Total black je nov, prefinjen pristop dermo-kozmetične nege: to je Nero Sublime®. Neverjetna moč, ki se skriva v njegovi visoko tehnološki črni sestavini in črni barvi formule… črna tekstura in embalaža – ki izdelku podarijo njegove neverjetne osvetljevalne, razstrupljevalne in popravljalne lastnosti.
Linijo odslej sestavljajo trije izdelki:
– Sublime Black Precious Serum, Razstrupljevalni serum za več sijaja in zdrav videz polti
– Sublime Black Precious Cream, Razstrupljevalna krema za več sijaja in zdrav videz polti (obraz & vrat)
– NOVOST! Sublime Black Precious Mask, Razstrupljevalna maska za več sijaja in zdrav videz polti
Ne samo črno, temveč Nero Sublime®. Podrobnost, ki presega širino besed: vsaki ženski, ki sanja o nežnem izdelku, ki bi njeno kožo spremenil v popolno, se bodo s tem visoko-tehnološkim biserom, ki zagotavlja le najboljše, dobesedno uresničile sanje. Vsebuje namreč izredno učinkovite specifične aktivne sestavine, ki delujejo kot eliksirji, na primer izvleček črne orhideje, ki kožo ščiti in vlaži, izvorne celice bele gardenije, ki kožo obnavljajo in utrjujejo in hidroliziran črni biser, ki kožo osvetljuje in poživi.
Medtem ko se mehka in čutna tekstura seruma in kreme na naraven način zmeša s katerimkoli kožnim tenom in ne pušča sledi, pa vsakodnevna uporaba teh visoko tehnoloških formul vidno izboljša zdravje kože, na njej pa pusti nežen vonj cvetja.
Sublime Black Precious Mask – Razstrupljevalna maska za več sijaja in zdrav videz polti
Izjemna moč osvetljevanja in popravljanja za vse tipe polti.
Težava? Ko življenje postane stresno, napeto, hitro… se znaki utrujenosti najprej pojavijo prav na obrazu… ta postane utrujenega in izpitega videza.
Odgovor? Uporaba maske, ki po 5 minutah delovanja zaustavi stresne dejavnike in naredi kožo bolj sijočo in zdravo.
Je neobičajen in poseben izdelek, ki je nujen za intenzivno obnavljanje in razstrupljevanje kože. Uporabljate ga lahko periodično ali povsem po potrebi, enkrat ali dvakrat na teden, saj poveča delovanje Sublime Black Prescious Cream in Sublime Black Prescious Seruma in ostalih Collistarjevih negovalnih proizvodov.
Privzeta tehnologija poveča učinkovitost mešanice črne orhideje, izvornih celic bele gardenije, hidroliziranega črnega bisera in karnozina ter jih združi z učinkovitostjo črne gline in bambusovega premoga, ki se ponašata s svojimi izrednimi vpijajočimi in čistilnimi lastnostmi.
Rezultati? Takojšnji in dolgotrajni. Koža je v trenutku bolj čista, sijoča in žametna, njen videz pa čudovit. Ob daljši uporabi bo koža postala bolj gladka in vidno utrjena, z manjšim številom gub in manj znaki utrujenosti. Tako kot Sublime Black Precious Cream in Sublime Black Precious Serum je tudi ta maska s svojo bogato, vendar izredno mehko teksturo, primerna za uporabo vse leto, za vse tipe kože in za vse starostne skupine. Enakomerno jo nanesite na obraz in vrat, izogibajte se območju okoli oči, nekaj sekund nežno masirajte, nato pa pustite delovati 5 minut. Odvečno količino izdelka lahko odstranite z robčkom, nato pa kožo sperite z toplo vodo in gobico.
Izdelki linije Nero Sublime® so na voljo v parfumerijah od januarja 2016 naprej, maska je vroča majska novost.
#nerosublimecollistar
Slike in pdf dosjeja za novinarje so na voljo na www.pressjam.it

31. 5. 2017

Avtor

Administrator